• Новинка
Скачане на Въже, Скачане на Въже за възрастни, по-Леки Игри С Въже за понг, въжета, фитнес, мека скачане на въже, Топчета, Игри За Промяна, Сегментированная Мека скача?

Скачане на Въже, Скачане на Въже за възрастни, по-Леки Игри С Въже за понг, въжета, фитнес, мека скачане на въже, Топчета,

BGN 4.26
Налично
Налично

【МАТЕРИАЛ】 скачане на въже е изработена от стоманена тел + PVC материалТой е безопасен за използване, нетоксичен и безвреден.Той също е много траен, дори ако тренирате в продължение на дълго време. 【Ергономичен ДИЗАЙН】 Дръжка за въжета и удобна-може да се върти на 360 градуса.Скачане на въже са Подходящи за вътрешни и външни сцени, малки и преносими. 【НАЧИН за ИЗПОЛЗВАНЕ на】 На дръжката за пропускане на въжето има възел.Разхлабете възел на дръжката, лесно настройте Го на Всяка дължина, а след това Затегнете на Нов възел, за да се Съкрати на въже до Необходимата дължина.Възрастен Скача на въже. 【ЛЕСНО да НОСИТЕ СЪС себе си】 Нашата скачане на въже е малък и той е удобен за носене.Това ще Ви помогне да Подобрите здравето Си, да отслабнете И да повишите Своята Издръжливост.Тя може лесно да се Качите В опаковка. 【ГАРАНЦИЯ】Ако има някакви проблеми с нашите Пропуск, моля, свържете се с нас и ние ще Задоволително решение в рамките на 24 часа.Ние също се Радваме Да Ви служи!.ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН на Дръжката за въжета и Удобна-може да се върти на 360 градуса.Скачане на въже са Подходящи за вътрешни и външни сцени, малки и преносими.ЛЕСЕН за НОСЕНЕ, Нашата скачане на въже е малък и той е удобен за носене.Това ще Ви помогне да Подобрите здравето Си, да отслабнете И да повишите Своята Издръжливост.Тя може лесно да се Качите В опаковка.

Подробности

The Rope Skipping Design Conforms To Ergonomics And Is More Comfortable To Hold. the Rope Length Can Be Adjusted Freely To Adapt To Various Rope Skipping Movements And Activity Modes. rope Skipping Is Suitable For Indoor And Outdoor Scenes, jumping Rope Is Small And Light, Easy To Carry rope Skipping Can Help To Improve Physical Fitness And Endurance Rope skipping exercise Rope skipping exercise Rope skipping practice makes rope skipping easier You can adjust your position when the time comes You can adjust the rope length to suit your use :

Подобни продукти в категория