• Новинка
Умно встраиваемое осветление Lumary 4 инча, Ультратонкое led встраиваемое осветление 9 W 810ЛМ, умни led лентови тела с разпределителната кутия, работещи с Alexa / Google Assistant (4 и?

Умно встраиваемое осветление Lumary 4 инча, Ультратонкое led встраиваемое осветление 9 W 810ЛМ, умни led лентови тела с разпределителната

BGN 0.33
Налично
Налично

【Гласово управление】 Интелигентна вградено осветление работи с Alexa и Google AssistantС помощта на обикновен диалог може да включите или изключите вграден led осветление и конфигурирате допълнителни цветове.Отпуснете ръцете си. 【Приложение за Интелигентно управление на】 Изтеглете приложение Lumary, за да се включи и да се насладите на интелектуален на горивото. забележка : Wi-Fi поддържа 2. ① Направете свой собствен график за изключване / включване на вградено осветление; ② Управление вградено осветление в групи; ③ Дистанционно управление интелигентна монтиране на светильником чрез прилагане; ④ Съвместно използвайте други устройства за съвместно управление вградено осветление Smart wifi; ⑤ При повторно включване на функцията памет ще запази последно избраната от вас настройка, няма нужда да се откажете. 【Яркост освен това, вие също можете сами да избират сюжетни режими, които искате. 【Музика Използвайте пружинен скоба, за да го монтирате на тавана. 【Управлението на приложение Lumary】 Изтегляне на приложение Lumary, просто легнете на дивана и да можете лесно да управлявате всички функции на вградения интелигентен осветление Lumary с помощта на приложението, докато се наслаждавате на удобството и удоволствието от интелигентно осветление.Забележка : може да се поддържа само Wi-Fi с честота 2,4 Ghz. 【График и дистанционно управление】 Можете да настроите този режим за да включите или изключите лампата canless Wafer Downlight в зависимост от времето на вашето събуждане и заспиване.Когато включите този режим, не е нужно да се включва и изключва светлината на ръка.Вие управлявате лампи дистанционно по всяко време и на всяко място, чрез приложението. 【Обща достъп до устройството и функциите на паметта】 Можете да споделите вашето устройство със семейството си, и всички членове на семейството ще могат да управляват заедно вграден led осветяване Smart led и да се насладите на интелектуалните развлечения.

Подробности

Подобни продукти в категория