• Новинка
Нашийник за Кучета с Преследването на 18-Каратово злато, Златен Метал, Неръждаема Стомана с Костяным Заключване, 14 мм, Златна Луксозен Тренировъчен Нашийник за Голя?

Нашийник за Кучета с Преследването на 18-Каратово злато, Златен Метал, Неръждаема Стомана с Костяным Заключване, 14 мм, Златна

BGN 2.73
Налично
Налично

За размер на врата на кучето : 9,6-11,5" Моля, измерете размера на кучето, преди да поръчате.Материал : Внос от неръждаема стомана 316 L. Размер : Ширина 0,55 инча (14 мм) дължина 16-22 инча, тегло 7-10 грама (зависи от размера на веригата).Висококачествена ръчна работа : метална пуговица е напълно затворен, му е трудно да скъса едно.Висококачествена технология за нанасяне на покритие и обработка, не избледнява.Сервизно обслужване : Свържете се с нас, ако имате някакви проблеми.В рамките на 60 дни заради проблеми с качеството, ние ще възстановим парите.За размер на врата на кучето : 9,6-11,5". Моля, измерете размера на кучето, преди да поръчате.Материал : Внос от неръждаема стомана 316 L. Размер : Ширина 0,55 инча (14 мм) дължина 16-22 инча, тегло 7-10 грама (зависи от размера на веригата).Висококачествена ръчна работа : метална пуговица е напълно затворен, му е трудно да скъса едно.Висококачествена технология за нанасяне на покритие и обработка, не избледнява.Сервизно обслужване : Свържете се с нас, ако имате някакви проблеми.В рамките на 60 дни заради проблеми с качеството, ние ще възстановим парите.Може би, вие ще се запознаете с един от най-добрите стоманени греди Stianless за кучета • Много стръмна метална яка - това е essentail за стръмен куче.Кучетата обичат метал толкова, колкото и хората. • Атрактивен златист оттенък дрънкулката.За производството на • Метал, внесени от Германия с помощта на высокоуровневой технология ion покритие. • Всички изделия са изработени ръчно.Окончателната проверка преди да бъдат пакетирани.Да благодарим на нашите клиенти • Нека кучето да бъде щастлив всеки ден без проблеми.Нека кучето си всеки ден да е здрава, носейки радост и любов на семейството си. • Нашата цел - да се осигури приятна обиколка по магазините. свържете се с нас, ако имате някакви проблеми.В рамките на 60 дни заради проблеми с качеството, ние ще възстановим парите.

Подробности

Подобни продукти в категория