• Новинка
Калъф за мобилен телефон KWEICASE за Samsung Galaxy S22 5G, Samsung S22, Калъф с Магнитен Пръстен, Въртящ се на 360 Градуса, Поставка, Матирана Прозрачна Капачка, устойчив на удари Хибри?

Калъф за мобилен телефон KWEICASE за Samsung Galaxy S22 5G, Samsung S22, Калъф с Магнитен Пръстен, Въртящ се на 360 Градуса,

BGN 2.00
Налично
Налично

Този калъф-поставка е съвместима с Samsung Galaxy S22 5 G, не е за Plus / не за Ulttra! [Не се включват защитно фолио за екрана!]Хибриден калъф за samsung galaxy s22 калъф съчетава в себе си опушен-матирана прозрачна твърда корицата с гъвкава броня, леко прорезиненными странични страни и пръстен за надеждно улавяне. Тънък калъф за телефон осигурява ежедневна защита от удари и надраскване.Вградена устойчива задната поставка с вертикални и хоризонтални ъгли за гледане на филми, видео разговори и много други.Метална поставка привързана към протоколи устройствения креплению за автомобилната навигация. [Магнитен кола в комплекта не е включена. Дизайнът на Samsung s22 5g с приповдигнато выступом и амортизирующим за сядане, която предпазва екрана и фотоапарата при преобръщане с главата надолу, осигурява допълнителна защита.Точни деколтета и лека броня правят бутона tactilely приятни и полезни, сменяеми бутони придават повече сексапил, калъф samsung galaxy s22 с прозрачна заден панел изглежда неестествено.Този калъф-поставка е съвместима с Samsung Galaxy S22 5 G, не е за Plus / не за Ulttra! [Не се включват защитно фолио за екрана!].Хибриден калъф за samsung galaxy s22 калъф съчетава в себе си опушен-матирана прозрачна твърда корицата с гъвкава броня, леко прорезиненными странични страни и пръстен за надеждно улавяне. Тънък калъф за телефон осигурява ежедневна защита от удари и надраскване.Вградена устойчива задната поставка с вертикални и хоризонтални ъгли за гледане на филми, видео разговори и много други.Метална поставка привързана към протоколи устройствения креплению за автомобилната навигация. [Магнитен кола в комплекта не е включена. Дизайнът на Samsung s22 5g с приповдигнато выступом и амортизирующим за сядане, която предпазва екрана и фотоапарата при преобръщане с главата надолу, осигурява допълнителна защита.Точни деколтета и лека броня правят бутона tactilely приятни и полезни, сменяеми бутони придават повече сексапил, калъф samsung galaxy s22 с прозрачна заден панел изглежда неестествено.

Подробности

Подобни продукти в категория