• Новинка
9 Фута Преносимото USB-Зарядно устройство, Кабел за зареждане на контролера на Xbox One S X - за Xbox One (Bulk опаковка)

9 Фута Преносимото USB-Зарядно устройство, Кабел за зареждане на контролера на Xbox One S X - за Xbox One (Bulk опаковка)

BGN 1.33
Налично
Налично

【Подкрепа 】 : Снабден с индикатор за зареждане за увеличаване на подкрепа 【Ултра-бързо зареждане】 : Поддържа ток до 2.0 ампера и пренос на данни до 480 мегабита. 【Удобство】 : Позволете ми да седна на дивана или да лежат на легло, можете да играете комфортно и с удоволствие, както и да се ползва свободно време и щастлив игра. 【Адаптация】 : Дължината на този кабел е 9 метра, е същата като тази на кабела, включен в комплекта за игри и за зареждане на Xbox One. 【Съвместимост】 : Е съвместим с представители на контролерите на Xbox One и акумулаторни батерии. 【Подкрепа 】 : Снабден с индикатор за зареждане за увеличаване на подкрепа. 【Ултра-бързо зареждане】 : Поддържа ток до 2.0 ампера и пренос на данни до 480 мегабита. 【Удобство】 : Позволете ми да седна на дивана или да лежат на легло, можете да играете комфортно и с удоволствие, както и да се ползва свободно време и щастлив игра. 【Адаптация】 : Дължината на този кабел е 9 метра, е същата като тази на кабела, включен в комплекта за игри и за зареждане на Xbox One. 【Съвместимост】 : Е съвместим с представители на контролерите на Xbox One и акумулаторни батерии.

Подробности

Подобни продукти в категория