• Новинка
JEAOR Детска Клавиатура, Тампон на китката и поставка за мишки, възглавници с подплата от пяна с памет ефект, Комбиниран комплект – Здрава Ергономична Нескользящая о?

JEAOR Детска Клавиатура, Тампон на китката и поставка за мишки, възглавници с подплата от пяна с памет ефект, Комбиниран комплект

BGN 0.67
Налично
Налично

★ Комбинация от 3 бр сладко подложка за мишка и клавиатура ★ – Комбиниран комплект от 3 бр. съдържа поставка за китката клавиатура, поставка за китката мишка, подложка за мишка и идва с безплатна красива стойка. ★ ПО-КОМПАКТЕН и удобен гривна ★ – Изработен от мека пяна с памет ефект, поставка за китката плътно прилепнала към вашия запястью, че помага за намаляване на натоварването на китката и осигурява подкрепа и комфорт.Благодарение на плътното шиене гел полагане на трайна употреба, както и край лесно завиваются. ★ Нескользящее дъното и ергономичен докосване ★ –Основа от естествен каучук с текстура неплъзгащи гумата, която държи здраво накладку и не позволява на нежелани движения развалят целия работен /учебен / геймплея.Приятна текстурирани повърхност от копринена ликра и пяна с памет ефект rebound memory foam осигуряват мекота, гладкост и пропускливост на въздуха на пипане. ★ ПОДХОДЯЩ размер и с достатъчно лек ★ Клавиатура 17,3 "* 3,3" (Д * Ш), поставка за китката 6,8" * 3,7" (Д * Ш), подложка за мишка 7,9" * 7,9" (Д * Ш), подложки за китките дебелина на 0,98 инча.Той е тънък и компактен, идеален размер и достатъчно лек, за удобно пренасяне. ★ Уникален дизайн и сладък тенис на аксесоар ★ –Проектирани с елегантен ярки цветни принтом, добавя неповторим вкус на декора на вашия офис / стая, напълно подходящи за момчета, момичета, жени.Decoracion para escritorio / офис на colegio. ★ Комбинация от 3 бр. сладко подложка за мишка и клавиатура ★ – Комбиниран комплект от 3 бр. съдържа поставка за китката клавиатура, поставка за китката мишка, подложка за мишка и идва с безплатна красива стойка. ★ ПО-КОМПАКТЕН и удобен гривна ★ – Изработен от мека пяна с памет ефект, поставка за китката плътно прилепнала към вашия запястью, че помага за намаляване на натоварването на китката и осигурява подкрепа и комфорт.Благодарение на плътното шиене гел полагане на трайна употреба, както и край лесно завиваются. ★ Нескользящее дъното и ергономичен докосване ★ –Основа от естествен каучук с текстура неплъзгащи гумата, която държи здраво накладку и не позволява на нежелани движения развалят целия работен /учебен / геймплея.Приятна текстурирани повърхност от копринена ликра и пяна с памет ефект rebound memory foam осигуряват мекота, гладкост и пропускливост на въздуха на пипане. ★ ПОДХОДЯЩ размер и с достатъчно лек ★ Клавиатура 17,3 "* 3,3" (Д * Ш), поставка за китката 6,8" * 3,7" (Д * Ш), подложка за мишка 7,9" * 7,9" (Д * Ш), подложки за китките дебелина на 0,98 инча.Той е тънък и компактен, идеален размер и достатъчно лек, за удобно пренасяне. ★ Уникален дизайн и сладък тенис на аксесоар ★ –Проектирани с елегантен ярки цветни принтом, добавя неповторим вкус на декора на вашия офис / стая, напълно подходящи за момчета, момичета, жени.

Подробности

Подобни продукти в категория