• Новинка
Toyvian 12 бр. Черни Котли за Хелоуин, 11 мини-Котли и 1 Голям 8 унции, Чайник-Ведерко за Бонбони, богат на функции Новост, Поставка за сладкиши, Гърне с дръжка за парти в чес?

Toyvian 12 бр. Черни Котли за Хелоуин, 11 мини-Котли и 1 Голям 8 унции, Чайник-Ведерко за Бонбони, богат на функции Новост,

BGN 4.99
Налично
Налично

?【Перфектен размер】 Комплект от 12 опаковки на бонбони включва в себе си един по-голям размер 8 см * 6 инча, единадесет мини размер 3 инча * 2 инчаДостатъчно, за да побере няколко увити бонбони или няколко зърна / монети. ?【Високо качество】 е Изработен от висококачествен материал, достатъчно здрава, за да задържа течност.Здрав, това е лесно каша.може да се използва повторно.Черен котел има вид на чугун с текстурирани покритие. ?【Удобен дизайн】Ергономична плосък контур ръкохватка улеснява и удобствует задържане, тъй като дръжка под формата на лента увеличава натоварването на ръка и намалява болката в пръстите на краката. ?【Функция】 В ДЪНОТО на казана не на дупки. можете да задържите всяка течност и не тече навсякъде.можете също така да пробия няколко допълнителни отвори в долната част и да ги използват като градински саксии. ?【Услуга за парти】 идеален за тематични партита в чест на Хелоуин и Деня на Св.В този притежателя, може да сложите малка играчка, монети от фолио, бонбони, някакви забавни сладки са на изчезване и златист шоколад. ?【Перфектен размер】 Комплект от 12 опаковки на бонбони включва в себе си един по-голям размер 8 см * 6 инча, единадесет мини размер 3 инча * 2 инча.Достатъчно, за да побере няколко увити бонбони или няколко зърна / монети. ?【Високо качество】 е Изработен от висококачествен материал, достатъчно здрава, за да задържа течност.Здрав, това е лесно каша.може да се използва повторно.Черен котел има вид на чугун с текстурирани покритие. ?【Удобен дизайн】Ергономична плосък контур ръкохватка улеснява и удобствует задържане, тъй като дръжка под формата на лента увеличава натоварването на ръка и намалява болката в пръстите на краката. ?【Функция】 В ДЪНОТО на казана не на дупки. можете да задържите всяка течност и не тече навсякъде.можете също така да пробия няколко допълнителни отвори в долната част и да ги използват като градински саксии.

Подробности

Подобни продукти в категория