• Новинка
Homtyler Филтри за чешма за котки от неръждаема Стомана, 4 комплекта Сменяеми филтри за чешма за котки, 3 Тройни системи за филтрация, Филтри с активен въглен за 67 грама/2?

Homtyler Филтри за чешма за котки от неръждаема Стомана, 4 комплекта Сменяеми филтри за чешма за котки, 3 Тройни системи

BGN 8.86
Налично
Налично

【4 опаковки от премиум-клас】 - 4 опаковки карбонови филтри, 4 опаковки филтри и 4 опаковки филтри 8 D премиум-клас за подмяна на филтри за домашни фонтани от неръждаема стомана Homtyler 【Филтър за фонтана тройно действие】- Филтър за фонтана от PET се състои от памук слой с активен въглен и йонообменна смола.Те могат да филтрирате вълна, тежки метали и подобрява вкуса на водата за домашни животни могат да пият чиста и прясна вода.Всички материали на филтъра, сертифицирани от SGS. 【Забележка】- Моля, внимателно измийте филтъра за питейна вода в продължение на 3-5 минути преди употреба!Моля, вдигнете плоска фасада нагоре, за да осигури най-добрата филтриране!. 【Лесна употреба】 - Тези pet филтри са лесни за инсталиране, отстраняване и подмяна.И ние ви препоръчваме да се замени филтъра на всеки 3-4 седмици, така че водата остава чиста. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 -Индивидуално опаковани и запечатани за поддържане на високо качество, връщане на парите в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко време!Ние ще се стремим да помогнем!.

Подробности

Подобни продукти в категория