• Новинка
Кофата за боклук на улицата, Монтиране на кошче за Боклук за Баня с Капак, Подвесное Кофа за боклук в Тоалетната (3 л Бял цвят)

Кофата за боклук на улицата, Монтиране на кошче за Боклук за Баня с Капак, Подвесное Кофа за боклук в Тоалетната (3 л Бял цвят)

BGN 3.00
Налично
Налично

Кофата за боклук На улицата, Монтиране на кошче за Боклук за Баня с Капак, Подвесное Кофа кофа за тоалетнаКофата за боклук на улицата, Монтиране на кошче за Боклук за баня с капак, Подвесное кофа за боклук в тоалетната Технически характеристики : Заглавие : Монтиране на кофата за боклук, Материал : 100% чисто нов полипропилен Цвят : бял, черен, зелен, син. Размер 3Л : прибл 15.1 Размер инча 5Л : прибл 14.5* 10 инча 7Л Размер : прибл 25.5 инча (Д * Ш * В) Помещение включва : 1 х комплект от боклуци кошчета, кука, лепкава бяла дъска и опаковъчна кутия Предимства на стена боклуци на резервоара 1. Не се страхува, че домашни любимци се обърна кофи за боклук. Дъното не е в контакт със земята и на него не е лесно да се размножават бактерии. Ергономичен дизайн, дръж го там, където се чувстваш най-удобно, няма нужда да се навеждате. Не заема място и не пречи да мие пода. Задълбочаване на капака се използва за поставяне на мобилен телефон и преглед на аудио - и визуални по време на готвене. Затворете капака, за да се предотврати изтичане на мирис.

Подробности

Подобни продукти в категория