• Новинка
Защитно фолио за LCD екрана Fire Rock Замени BM-7 за огледално-рефлексен фотоапарат Nikon D80, защитно фолио за екрана на камерата Nikon d80 Замени BM-7 bm7 (2 опаковки)

Защитно фолио за LCD екрана Fire Rock Замени BM-7 за огледално-рефлексен фотоапарат Nikon D80, защитно фолио за екрана на камерата Nikon

BGN 0.67
Налично
Налично

【За Nikon D80】 е Предназначен за цифрови огледално-рефлексен фотоапарат Nikon D80, замяна на оригинални LCD защитен филм BM-7 【Проблемът е решен】 Защитава LCD екрана от удар и надраскване, добра светопропускаемость, не пречи на оригинален LCD дисплей. 【Материал】 е Изработена от нов материал ABS с висока прозрачност.Водоустойчив, устойчив на надраскване, взривозащитен, с висока предаването, срещу натиск. 【Инсталиране на】 се инсталира Лесно и се отстранява, точно както оригиналната защитно покритие на LCD дисплея, с правилно байонетом и надеждна инсталация. 【Опаковка и сервизно обслужване】 2 × на Защитно покритие на екрана.ние предлагаме връщане на парите в рамките на 90 дни без да посочва причините за това.При възникване на евентуални проблеми, моля, първо се свържете с нас.Ние ще решим този проблем да ви удовлетвори. 【За Nikon D80】 е Предназначен за цифрови огледално-рефлексен фотоапарат Nikon D80, замяна на оригинални LCD защитен филм BM-7. 【Проблемът е решен】 Защитава LCD екрана от удар и надраскване, добра светопропускаемость, не пречи на оригинален LCD дисплей. 【Материал】 е Изработена от нов материал ABS с висока прозрачност.Водоустойчив, устойчив на надраскване, взривозащитен, с висока предаването, срещу натиск. 【Инсталиране на】 се инсталира Лесно и се отстранява, точно както оригиналната защитно покритие на LCD дисплея, с правилно байонетом и надеждна инсталация. 【Опаковка и сервизно обслужване】 2 × на Защитно покритие на екрана.ние предлагаме връщане на парите в рамките на 90 дни без да посочва причините за това.При възникване на евентуални проблеми, моля, първо се свържете с нас.Ние ще решим този проблем да ви удовлетвори.Спецификацияматериал : высокопрозрачный ABS нов материалустановка : инсталиране на карта Твърдост : 8-9 Часа светлинна пропускливост : ≈95% Дълбочина : 0,3 смудействие : 12 кг/см2особенности : (1) защита от налягане, водоустойчивост, устойчивост на триене, защита срещу експлозия, висока пропускаемость (2) е по-Добре, отколкото защитни етикети, за защита на LCD екрана на фотоапарата от удари и надраскване.

Подробности

Подобни продукти в категория