• Новинка
Цифров Мобилен Принтер за Дизайн на Ноктите, Мини Преносима Машина За Рисуване на Нокти, Мултифункционален Арт Принтер, Поддръжка на WiFi/DIY/USB за Деца/на Нокътната ст?

Цифров Мобилен Принтер за Дизайн на Ноктите, Мини Преносима Машина За Рисуване на Нокти, Мултифункционален Арт Принтер, Поддръжка на

BGN 2.67
Налично
Налично

★ 【Предимства】 Ние ще го конфигурирайте специален патрон, патрон за печат, лак, лепило за нокти и ултравиолетовата радиация, и вие ще можете да започнете самостоятелно пътуване за нокти-арту веднага след получаване на нашия парцелДо 1000 дизайн нокти в галерията на приложението на вашия избор или изберете любимите си снимки от албума на вашия смартфон. ★ 【 Преносим дигитален принтер за нокти】 Нашия принтер за нокти-арт съчетава в себе си технологията на печат и технология нийл арт, така принтер за нокти-арта може да се отпечатва рисунки на нокти.Бързо и лесно създаване на дизайн на ноктите с ръце и равен на различни цветни мотиви върху ноктите или пръстите на ноктите. ★ 【Връзка Wi-Fi】 Можете да използвате Wi-Fi за прехвърляне на снимки на принтер за нокти.Много лесно управление с помощта на сензорен екран, на разположение за изтегляне на голям брой дизайни, или можете да създадете свои собствени шаблони, бързо да търсите и категоризирате, прости и разбираеми за научаване.Лекота на работа и спестяване на време. ★ 【 Широк спектър от приложения】 принтерите за нокти са подходящи за центрове за дизайн на изображения, салони за красота, сватбена студия, магазини за модни дрехи, салони за красота, фризьорски салони, търговски центрове и т. Нашият принтер за нокти съчетава в себе си технологията на печат и технология нийл арт, така че принтерът може да печата и рисунки за нокти-арт и дори снимки на нийл-арта. ★ 【 Как да използвате】 Първо просто трябва да се изпълняват базов маникюр, грижа за ноктите, просто трябва да базов гел, основен цвят гел като фон и т., След това да отпечатате любимите си фигура с помощта на нашия принтер за нокти.След само 35 секунди фигура ще се появи на вашия ногте.Принтер за нокти-арт съчетава в себе си технологията на печат и нийл-арт, които позволяват на принтера за нокти отпечатване на всички снимки, дори и на вашите снимки на нокти.

Подробности

Подобни продукти в категория