• Новинка
LILIANG - 3 Степени Испарительных охладители, Fan охлаждане, Безопасен Безшумен вентилатор, Без да се остриета на 360 Градуса Подаване на въздух, Вибриращо на Вентилатора ?

LILIANG - 3 Степени Испарительных охладители, Fan охлаждане, Безопасен Безшумен вентилатор, Без да се остриета на 360 Градуса Подаване

BGN 0.33
Налично
Налично

◆ Добре дошли в магазинПо време на събитие в магазина на изгодна цена, моля, начертайте поръчка за покупка.Петлевая подаването на въздуха на 360 градуса : изход на въздуха крие дизайн bobble пътеки, което не се отразява на външния вид, и предоставя голям ъгъл на завъртане на вятъра, благодарение на което можете да се насладите на прохлада, независимо от това, в кой ъгъл на стаята, и за много хора това е по-удобен за използване. ◆ Подвижен филтър : Лесен за почистване филтър Означава проста редовно почистване и поддръжка, което осигурява ефективна работа на охладителя и удължава живота целогодишно охладител.; Ако имате голям брой поръчки, моля свържете се с нас по електронната поща, можете да се възползвате от отстъпка. ◆Енергийна ефективност : Безлопастные фенове Консумират два пъти по-малко енергия от обикновените фенове, което осигурява висока енергийна ефективност.И това е Стабилна производителност, работна живот е по-дълъг.; Пожелавам на вас и вашето семейство щастие и здраве. ◆ Конструкция без остриета : липсата на ножове, канали дисекция на въздуха, осигурява равномерен поток на въздуха без неприятни удари, което го прави безопасен за децата, домашните любимци и по време на прибиране на реколтата. Когато е горещо, да го включите и да се насладите на комфортна температура, създаване на вас и вашето семейство най-комфортни условия за живот. ◆ Функция за почистване : Отстранява 99,95% вредни ультрадисперсных частици с размер до 0,1 микрон. улавя токсични отношение и миризми. почиства и охлажда през цялата година.; Магазин процъфтява благодарение на вашето пристигане, ние ще удвоим нашите усилия, за да покажа по-добри продукти!. ★ Гаранция за нашето обзавеждане за съхранение е 3 години, ако срещнете някакви проблеми в продължение на 3 години, ние отново ще ви изпратим ново оборудване, ще възстановяване на загубени данни е безплатно, гаранция за качество, по-големи частици чип, моля, бъдете сигурни в покупката!Все още притеснен за горещите летни дни? Все още се притеснявате, че развиете от дълги часове в затворени помещения с климатик? нашият охлаждащ вентилатор трябва да бъде идеалният избор!този въздушен охладител с 3 различни режима, за да ви осигури най-Подходящия въздушен поток.

Подробности

Подобни продукти в категория