• Новинка
ISOBU LILIANG- - охладителя въздушен охладител Вентилатор, климатична инсталация с един малък охлаждащ вентилатор студен тип (Цвят: механичен) (Цвят: механичен) BMZDLFJ-1 (Цвят

ISOBU LILIANG- - охладителя въздушен охладител Вентилатор, климатична инсталация с един малък охлаждащ вентилатор студен тип (Цвят: механичен)

BGN 271.77
Налично
Налично

◆ Голям резервоар за вода с обем 8 л с индикатор за нивото на водата, след попълване, може да се използва в продължение на дълго време ◆Леки плъзгащи се колела за семейства, фургони и офис площи. ◆ - Хладен въздух, пречистване на въздуха, овлажняващ крем, подходящ за спални, всекидневна и т. ◆ Три настройки на въздушния поток : нормален, естествен и сверхсильный, за да отговори на нуждите на различни хора, в различни случаи, за вятъра. ◆ функция таймер на 7,5 часа и дистанционно управление, голям воздуховыпуск, дори и по цялата стая, автоматичен закрит воздуховыпуск. ★ Гаранция за нашето обзавеждане за съхранение е 3 години, ако срещнете някакви проблеми в продължение на 3 години, ние отново ще ви изпратим ново оборудване, ще възстановяване на загубени данни е безплатно, гаранция за качество, по-големи частици чип, моля, бъдете сигурни в покупката!Добре дошли в магазин.Тип на вентилатора на климатика : бвп обем на резервоара за студена печатна вода : 7 л или повече от Клас на енергийна ефективност : безвоздушный тип хранене : естествен вятър, зимен вятър, стандартен вятър в подкрепа на недостиг на вода и спиране на тока защита : Позицията на скорости : 3 файла ако имате някакви проблеми с продукта, ние ще ви предложим услуга в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория