• Новинка
JiedHiur Самоочищающаяся Четка за Коса 3D Четка за Коса въздушна Възглавница за жени, Масажни Гребени на въздушна възглавница за жени, Четка за Гъста Коса (Бяла)

JiedHiur Самоочищающаяся Четка за Коса 3D Четка за Коса въздушна Възглавница за жени, Масажни Гребени на въздушна възглавница за жени,

BGN 6.96
Налично
Налично

【Нов дизайн гребени】 Уникалната конструкция на 3 D въздушна възглавница позволява само трябва да кликнете на тыльную страна на пити, за да стартирате косми в косата, така че ще можете да получите удоволствие от вържете косата и да получите нови впечатленияПросто и бързо, пестите време. 【Интимен дизайн】 Завършва расчесывающих на зъбите кръг.Когато расчесываете коса, можете да масажирате кожата на главата, за да премахнете мъртвите клетки на кожата.Благодарение на расчесыванию гребен стрес може да засили кръвообращението и насърчаване на здравето на кожата на скалпа и растежа на косата. 【Широко приложима】 Независимо от вашия тип коса, дълги, къси или къдрава, този гребен ще ви осигури най-удобното разресването.Редовните грижи за подобряване на качеството на косата. 【Ергономичен дизайн】Дръжката е направена в ергономичен дизайн.Кръгла дръжка е по-удобно да се запази, поради което се чувствате дискомфорт, когато се грижите за нея.Размер гребени е около 9.9 -инчов, че ще се отнася за повечето хора. 【Висококачествен подарък】 Този гребен ще ви стане длинноволосым приятелите си, приятелките си, жена си, майка си, сестра, приятелка или твоя собствен висококачествена подарък.Ако не ви хареса четка, можете да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, за да реши проблема си.

Подробности

Подобни продукти в категория