• Новинка
Hiaksedt Pack N Игри Престилката Помрачи Калъф За Бебешко Креватче За пътуване, Палатка за лекият Сън, Дишаща Тъмен Нюанс, Блокиране на 95% от Светлината, удобен за носене К?

Hiaksedt Pack N Игри Престилката Помрачи Калъф За Бебешко Креватче За пътуване, Палатка за лекият Сън, Дишаща Тъмен Нюанс, Блокиране на 95%

BGN 0.33
Налично
Налично

【Спи по-добре в тъмното】 Блокира 90% от светлинатаПоради светлината повечето деца винаги е трудно да заспите.Този портативен затемняющий калъф pack n play може да блокира 90% от светлината, създавайки тъмно пространство за детето. 【Mosquito net и предотвратяване на карабканья дете】 Затемняющий калъф Hiaskedt pack и play не само блокират светлината, но и осигуряват спокоен сън на бебето.Калъф и може да попречи на детето да изляза навън, докато наблизо няма никой. 【100% дишаща】 мрежа за сън Hiaskedt бебе е изработена от висококачествена тъкан Полиестер + ликра, 100% диша.Въздух пропускливи плат позволява на въздуха е лесно да се движите, разсейва топлината и влагата. 【Еластична, подходящ за повечето бебешки легла】 Благодарение на эластичному материал, тази детска палатка е подходящ за повечето стандартни правоъгълни пътни креватчета, Playard, пакет n play.Палатка за яслите може да се простря до L42" и W32". 【Лесна инсталация и грижа】 Лесен за използване, просто го сложи на върха на игралното поле, опъвам и вратовръзка завязки във всеки ъгъл.Затемняющий калъф за бебешко креватче Pack N Play Навеси, тенти за лекият сън, дишаща тъмен нюанс, блокиране на 95% от светлината, удобен за носене калъф от еластична мрежа.

Подробности

Подобни продукти в категория