• Новинка
Микроскоп за телефон 200X Мини Универсална Скоба за USB Джобен Микроскоп с Телефонен Микроскоп HD Оптични лещи и Увеличительный Дигитален Микроскоп за iPhone, Android Телефо?

Микроскоп за телефон 200X Мини Универсална Скоба за USB Джобен Микроскоп с Телефонен Микроскоп HD Оптични лещи и Увеличительный Дигитален

BGN 15.34
Налично
Налично

?【ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И НЕ ИЗИСКВА ПРИЛАГАНЕТО】Задайте скоба микроскоп на камерата на телефона, за да обектива на микроскоп е подравнен с основната камера на телефона след това е готов за заснемане.Не е нужно да изтеглите някое приложение, за да го използвате, продуктът включва универсална скоба, лесен за инсталиране и е сменяема. ?【 USB микроскоп с функция за осветяване 】 микроскоп, за да смартфон е оборудван с led подсветка вътре, тя осигурява по-ясна светлина и по-стереоскопичен образ дори в тъмното.Продължително натискане на бутона на захранването за 3 секунди за включване / изключване.Зареждане чрез USB-кабел ви позволява да използвате повторно устройство, на всяко място и по всяко време. ?【200 X микроскоп】200 X микроскоп превръща вашия телефон в професионален микроскоп.Можете да правите зашеметяващи снимки и видео с висока резолюция, просто да включите нашия микроскоп с вградена камера на телефона си, и да се насладите на свят, който е невъзможно да се видят с невъоръжено око. ?【Лесно да носите със себе си】 200-кратно микроскоп за мобилен телефон тежи само 17,5 грама, размер на 68 мм * 35 мм * 11,5 мм. Вземете го със себе си, където и да отидеш, и запис на изображения и видео.Ниско тегло и малки размери ви позволяват да гледате растения, минерали, насекоми по време на пътуванията си. ?【Висока съвместимост】 обектив джобен микроскоп е съвместим с IOS и Android, а универсална скоба ви позволява да закача директно към камерата на телефона.Това е нормално за почти всички смартфони, като Iphone, Samsung, Google, Huawei, Xiaomi и така нататък. В комплекта са включени : . 1 x 200 X микроскоп за телефон. 1 x Ръководство на потребителя. 1 х Опаковъчна кутия.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ.Преди да използвате мобилния микроскоп, винаги се уверете, че основната обектива на вашия телефон е свързан.

Подробности

Подобни продукти в категория