• Новинка
На кутията на Климатика Gruytoie, Поставка За Цветя, Дървени Кутията на Климатика, Щори, Външна Капачка Климатик, Склад за Растенията От масивно Дърво, Дървена Декорати?

На кутията на Климатика Gruytoie, Поставка За Цветя, Дървени Кутията на Климатика, Щори, Външна Капачка Климатик, Склад за Растенията

BGN 34.50
Налично
Налично

Перфектна украса : Идеално за клиенти, които се наслаждават на пасторальный стилЕфективно блокируйте на външния блок на климатика, създаване на свежа и естествена атмосфера. в горната част на каботажните можете да поставите цветя и билки в саксии или всичко, което желаете.Добра носеща способност, могат да издържат на 20 кг. на поздрави и от двете страни също така могат да бъдат назначени предмети.Спестете място за Себе си.Конструкция от масивна дървесина : Поставка за цветя климатик изработени от чисто масивна дървесина.Използвайте естествен дървен материал от Смърч.Висока температура карбонизация до стилен кафяв цвят. размер на дървесина, прозрачен, цветът е нежно, а качеството на изработка е отлично.Водоустойчив, защитен от слънцето и издръжлив.Много функции : да Не се допуска попадане на слънчеви лъчи върху външния блок на климатика, което е благоприятно повлиява вентилация и тепловыделении Климатик.Увеличете живота му. Намалете запушване на ребрата пясък и прах.Намаляване на шума.Добър декоративен ефект.Широк спектър на приложение : ефективно се крие всичко, което искате.Например, климатици, кофи за боклук и т., Това е идеалният избор, за украса на градината.Подходящ за вътрешна и външна употреба.Веранда, Вътрешен Двор, Балкони, Градини.Лесна инсталация : Моля, следвайте инструкциите за инсталиране, за да инсталирате, тя е много проста и лесна за експлоатация и може да се извърши за няколко минути.Перфектна украса : Идеално за клиенти, които се наслаждават на пасторальный стил.Ефективно блокируйте на външния блок на климатика, създаване на свежа и естествена атмосфера. в горната част на каботажните можете да поставите цветя и билки в саксии или всичко, което желаете.Добра носеща способност, могат да издържат на 20 кг. на поздрави и от двете страни също така могат да бъдат назначени предмети.Спестете място за Себе си.Конструкция от масивна дървесина : Поставка за цветя климатик изработени от чисто масивна дървесина.Използвайте естествен дървен материал от Смърч.Висока температура карбонизация до стилен кафяв цвят. размер на дървесина, прозрачен, цветът е нежно, а качеството на изработка е отлично.Водоустойчив, защитен от слънцето и издръжлив.Много функции : да Не се допуска попадане на слънчеви лъчи върху външния блок на климатика, което е благоприятно повлиява вентилация и тепловыделении Климатик.Увеличете живота му. Намалете запушване на ребрата пясък и прах.Намаляване на шума.

Подробности

Подобни продукти в категория