• Новинка
Щипки за коса за Придаване на обем на Косата, 8 броя Щипки за коса за Придаване на обем от Корените на Косата, Щипки за коса За Придаване на обем на Косата, Щипки за ко?

Щипки за коса за Придаване на обем на Косата, 8 броя Щипки за коса за Придаване на обем от Корените на Косата, Щипки за коса За

BGN 5.99
Налично
Налично

?【Увеличаване на обема на щипки за коса】 Увеличаване на обема на щипки за коса са изработени от материал ABSДизайн на клипса за дълга коса с выдалбливанием и повърхност, прави косата здрава, им е трудно отвалить, те не дърпайте и не травмируют кожата на главата. ?【Инструкции】 Закачите директно в корените на влажна или суха коса, а след това изсушете със сешоар.За естествена прическа е завършена.Ако искате да направите косата си по-буйни, можете да ги използвате с качеството на спрей. ?【Широко приложение】 Тези даващ обем на щипки за основните коса са подходящи за всички типове коса, включително мокри и сухи. щипки за основните коса са подходящи за дебели, тънки, къси и дълги косми, те са лесни за предене, те могат да бъдат леко загряване със сешоар, и това няма да навреди на косата. ?【Лек и удобен, в переноске】 дълги игли за коса в корените лесно за носене и съхраняване, идеални за пътуване или ваканция, те няма да увеличи натоварването по време на транспортирането, ще ви прекрасна прическа по всяко време. ?【Идеален избор за подарък】 дълги щипки за коса за къдрава коса в корените - това е не само прекрасен клип за косата, но и очарователен малък подарък за момичето, дъщеря, съпруга или на никого. ?【Увеличаване на обема на щипки за коса】 Увеличаване на обема на щипки за коса са изработени от материал ABS.Дизайн на клипса за дълга коса с выдалбливанием и повърхност, прави косата здрава, им е трудно отвалить, те не дърпайте и не травмируют кожата на главата. ?【Инструкции】 Закачите директно в корените на влажна или суха коса, а след това изсушете със сешоар.За естествена прическа е завършена.Ако искате да направите косата си по-буйни, можете да ги използвате с качеството на спрей. ?【Широко приложение】 Тези даващ обем на щипки за основните коса са подходящи за всички типове коса, включително мокри и сухи. щипки за основните коса са подходящи за дебели, тънки, къси и дълги косми, те са лесни за предене, те могат да бъдат леко загряване със сешоар, и това няма да навреди на косата.

Подробности

Подобни продукти в категория