• Новинка
Риболовни Примамки Goture за морски Риболов, долно Оттичане Кука Скорост Полето Кука за Морски Риболов с Тези на една Кука, Светлинен Полето Кука за Риболов на риба То?

Риболовни Примамки Goture за морски Риболов, долно Оттичане Кука Скорост Полето Кука за Морски Риболов с Тези на една Кука, Светлинен Полето

BGN 11.72
Налично
Налично

?【Мормышки за морски риболов с чанта】 : вертикални мормышки Goture lead издържат атака на най-големите хищници и да се осигури добра безопасността на вашите високоскоростни мормышек за следващата морски риболовКуката е изработен от коррозионностойкой въглеродна стомана, с назъбени на куката.Удебелена тел от неръждаема стомана ефективно издържа на най-тежки условия на експлоатация. ?【Светлинен ефект】 : мормышки за морска вода с флуоресцентным модел на обратната страна ще свети в тъмното, отлични за черна вода и на условията на слаба осветеност, както и светещо покритие е по-добре привлича вниманието на хищниците. ?【7-слойный процеса на нанасяне на покритие】 : многослойно покритие, реагирующее на ултравиолетовата радиация, напълно предпазва от лющене и осигурява оптимално пречупване на светлината, което, като е доказано, привлича рибата отдалеч. ?【Добра производителност】 : Напълно оловен корпус, с плавно и бързо потапяне, лесен за работа.Стратегически и балансиран универсален дизайн за ежедневния улов на бързото джигом, бавно джигом и вертикални джигом. ?【Применимая среда】 : Широко се използва в солена вода, отличен за много широк спектър от видове риба като пъстърва, риба тон, синьо перка, жълто перка, кингфиш, cobia, amberjack, както джекс, bonito, костур, груперы и т. ?【Мормышки за морски риболов с чанта】 : вертикални мормышки Goture lead издържат атака на най-големите хищници и да се осигури добра безопасността на вашите високоскоростни мормышек за следващата морски риболов.Куката е изработен от коррозионностойкой въглеродна стомана, с назъбени на куката.Удебелена тел от неръждаема стомана ефективно издържа на най-тежки условия на експлоатация. ?【Светлинен ефект】 : мормышки за морска вода с флуоресцентным модел на обратната страна ще свети в тъмното, отлични за черна вода и на условията на слаба осветеност, както и светещо покритие е по-добре привлича вниманието на хищниците.

Подробности

Подобни продукти в категория