• Новинка
Halokny 2-Pack 8K HDMI Coupler - адаптер за HDMI от жена на жена, поддръжка на 8K @ 60Hz / 4K @ 120Hz, поддръжка на HDMI за телевизионни монитори, прожектори, преносими компютри и още много друг?

Halokny 2-Pack 8K HDMI Coupler - адаптер за HDMI от жена на жена, поддръжка на 8K @ 60Hz / 4K @ 120Hz, поддръжка на HDMI

BGN 3.41
Налично
Налично

☛Стандартен директен HDMI 20 - HDMI от жена на жена, синхронизация на аудио и видео. ☛Поддържа разширяване и преобразуване на кабели HDMI 8К. резолюция 7680 * 4320, резолюция четири пъти повече, отколкото при 4 K. ☛Два отсоединенных HDMI кабел са свързани в един HDMI кабел, който може да извършва трансфер на големи разстояния и лесно решава проблема с декоративен и на проблема с недостатъчна дължина на вградения кабел. ☛ Поддръжка на HD резолюция 8 K 60 HZ. ☛ Не трябва да се извиват, решаване на проблема с неприятната окабеляване, причинени от домашни телевизионни монитори, предотвращайте загуба при флексия и да бъдат трайни. Halokny 2-Pack 8 K HDMI Coupler -адаптер за HDMI от жена на жена, поддръжка на 8 K @ 60 Hz / 4 K @ 120 Hz, поддръжка на HDMI за телевизионни монитори, прожектори, преносими компютри и още много други.

Подробности

Подобни продукти в категория