• Новинка
Кабилок Във форма на Сърце, Цвете Кошница Кръгла Сеялка Декор кошове За Играчки Подвесная Кошница От Ратан Кошница за Сватбеното парти Кошница За багаж от Ратан Ко?

Кабилок Във форма на Сърце, Цвете Кошница Кръгла Сеялка Декор кошове За Играчки Подвесная Кошница От Ратан Кошница за Сватбеното парти

BGN 3.00
Налично
Налично

ПластмасатаДЕКОР РЪЧНА изработка - това може да бъде както ежедневно кошница, така и изящна кошница за сватба, рожден ден или всяка страна.ДЕКОРАТИВНИ ВАЗИ за ЦВЕТЯ - това може да бъде ежедневно кошница, така и изящна кошница за сватба, рожден ден или всяка страна.КРЪГЛА КОШНИЦА Кошница за свещник Кошница за цветя - това не е просто контейнер за съхранение на цветя, но и очарователен декор за Вашата сватбени партита.ПЛЕТЕНИ КОШНИЦИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - леки в теглото и преносими благодарение на дръжката, удобно да ги вземеш със себе си където и да отидете.ПЛЕТЕНИ КОШНИЦИ - Декоративна кошница за цветочниц е предназначена за сватба, банкет и други тържества.Осъществяване на списък 1 x кошница за цветя Характеристики -Цвят : както е показано На опаковката, кошница за сватбени подаръци -Размер : 21,50 X19,00 X8,00 см / 8,45 X7,47 X3 кошница за съхраняване на хляб. -Материал : пластмаса кошница за сватбени листенца -Декоративна кошница за момичета-цветочниц е предназначена за сватби, банкети и други специални събития. Кошница за сватбеното парти. -Благодарение на обширния си произвеждат, внимателно разумното към всеки детайл, за да му се даде елегантен и очарователен вид на сватбен декор. - елегантно бижу и чар на вашата сватба и ще направи вашата сватба парти, романтична и топла ръчно корзинкой за сватба. -Идеален за млади момичета цвете, да го носят на вашата романтична сватбена парти, добра декоративна кошница за цветя за момичета цвете. -Цветна кошница - това не е просто контейнер за съхранение на цветя, но и очарователен декор за вашата сватбени партита.Информация за стоки, Сватбена долната кошница за момичета В тази кошница може да се съхранява на сухи цветя, копринени цветя, свежи цветя и т., Кошница за съхранение на хляб е Подходящ за повечето сватбени стилове, като ретро, модерен, селски и др. ракита, кошница за плодове Лесно ще отговарят на вашите различни нужди, остави у вас приятни впечатления от употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория