• Новинка
Kisangel Коледни Подаръци 50 бр. Полистирен Сърца Топки Занаят Бели Полистирен Топки Сърцето Венец Модел за направи си САМ Занаяти Моделиране Сватбена Украса в Деня на ?

Kisangel Коледни Подаръци 50 бр. Полистирен Сърца Топки Занаят Бели Полистирен Топки Сърцето Венец Модел за направи си САМ Занаяти

BGN 3.00
Налично
Налично

Тя може да се използва като украшение, което децата могат да направят сами, за да развият практическите им способности и въображениеИдеална украса за сватби, на Деня на Свети Валентин, предложения за брак, партита по повод ангажименти, годишнини, сватбени дъждове и още много други.Бижу във формата на сърце създава очарователна и романтична атмосфера.Изработени от материали за безопасно и трайни употреба.Използвайте ги за украса на домове, барове, клубове, ресторанти, хотели и т. тя може да се използва като украшение, което децата могат да направят сами, за да развият практическите им способности и въображение.Идеална украса за сватби, на Деня на Свети Валентин, предложения за брак, партита по повод ангажименти, годишнини, сватбени дъждове и още много други.Бижу във формата на сърце създава очарователна и романтична атмосфера.Изработени от материали за безопасно и трайни употреба.Използвайте ги за украса на домове, барове, клубове, ресторанти, хотели и т. Описание търсите украса със собствените си ръце?Този комплект бижута във формата на сърце ще бъде вашият идеален избор.Тези изискани орнаменти са идеални, за да поднесе изненади и добави приятна атмосфера за Свети Валентин, свадьбам, юбилеям и други поводи.Тя може да се използва като украшение, което децата могат да направят сами, за да се развие при деца, практически умения и въображение.Характеристики - Цвят : бял - Материал : пяна Размер : около 2,6x2,6x1 см Опаковка, включително 50 сърца.

Подробности

Подобни продукти в категория