• Новинка
Tosewever Есенни калъфки 18x18, пакет от 4, клетчатая тиква в клетката Бъфало, С Деня на Благодарността, Есенни декорации под формата на кленов листа, калъфка за дивана, див?

Tosewever Есенни калъфки 18x18, пакет от 4, клетчатая тиква в клетката Бъфало, С Деня на Благодарността, Есенни декорации под формата

BGN 2.67
Налично
Налично

60% Полиестер, 40% памукПратката включва : 4 бр. есенни калъфки за възглавници с тиква, само с едностранен печат, поставяне в комплекта не е включена.Материал : Висококачествен лен, по-стегната обикновен лен, здрав, удобен за ръчно измерване и рязане може да бъде отклонение от 1-2 см, моля, разберете.Дизайн : Дизайн със скрити цип, което прави цялата възглавница е по-красива, по този калъф е лесно да се тъпча възглавница / пълнител.Приложение : Този комплект ще бъде отличен есенното украса у дома и чудесен подарък за близки и приятели.Можете да го поставите в вашия двор, градина, на една пейка, легла, диван, колата, офиса, и т. Кое е отлично допълнение към осеннему декора!.Tosewever обръща специално внимание первоклассному качество на домашен интериор, като се стреми да ви помогне да създадете удобен жизнено пространство с високо качество.Ние отделяме специално внимание на качеството на всеки продукт, за да ви осигури един по-красив и с вкус украсена къща.Надяваме се, че ще намерите нашите продукти и услуги задоволителни. просто къща, по-добър живот - това е нашата залив и здрава основа.

Подробности

Подобни продукти в категория