• Новинка
led лампа plplaaoo, меко Осветление, Led Крушки за защита на очите за спални, USB лампа за четене, Лаптоп, Лампа, с гъвкава основа на гъши врата, USB лампа за работа, Сън, четене, ?

led лампа plplaaoo, меко Осветление, Led Крушки за защита на очите за спални, USB лампа за четене, Лаптоп, Лампа, с гъвкава основа

BGN 6.09
Налично
Налично

【Дизайн гъска врата】 USB-лампа за четене има гъвкава настръхнах врата на 360 градуса, която е изработена от алуминиева сплав, издръжлив и гъвкав, лесно я нарани 【Защита на очите】 Led светлини изпълнени в топли тонове, така че силна светлина няма да навреди на очите, а в режим на четене е в комфортно състояние, което ви гарантира приятно изживяване употреба. 【Компактна и преносима】 Тази лампа за четене е много компактен и лесно, не заема много място при съхранение, удобен за переноске, подходящи за нощуване на открито, пътувания и така нататък. 【Основен скоба】 USB-led е оборудван с ключ за управление, който е много удобен за използване.Постоянен скоба за основание може да се използва за окачване, фиксиране и задържане на точно на масата. закрепете го на прикроватной на нощното шкафче или на таблата на леглото, четете книга, лежейки в леглото, и удобно и меко осветление ще ви осигури охолен живот!. 【Обхват】 Лампа gooseneck се захранва от USB, поддържа plug-и-play, подходящ за работа, сън и четене, на къмпинг или за пътуване. 【Дизайн гъска врата】 USB-лампа за четене има гъвкава настръхнах врата на 360 градуса, която е изработена от алуминиева сплав, издръжлив и гъвкав, лесно я нарани. 【Защита на очите】 Led светлини изпълнени в топли тонове, така че силна светлина няма да навреди на очите, а в режим на четене е в комфортно състояние, което ви гарантира приятно изживяване употреба. 【Компактна и преносима】 Тази лампа за четене е много компактен и лесно, не заема много място при съхранение, удобен за переноске, подходящи за нощуване на открито, пътувания и така нататък. 【Основен скоба】 USB-led е оборудван с ключ за управление, който е много удобен за използване.Постоянен скоба за основание може да се използва за окачване, фиксиране и задържане на точно на масата. закрепете го на прикроватной на нощното шкафче или на таблата на леглото, четете книга, лежейки в леглото, и удобно и меко осветление ще ви осигури охолен живот!.

Подробности

Item Type:
 LED Lamp
Material:
Aluminum Alloy, ABS
Voltage:
DC3 to 5V
Power Supply:
USB Interface
Lamp Beads:
LED
Power:
3W
Gooseneck Length:
Approx. 30cm / 11.8in
Line Length:
Approx. 140cm / 55.1in
Package List:
1 x LED Lamp

Подобни продукти в категория