• Новинка
Комплект за почистване на зъбите Ninibabie за кучета, Звукова Електрическа четка за Зъби за Кучета, Средство за премахване на зъбната плака и Зъбен камък, Четка за Зъби ?

Комплект за почистване на зъбите Ninibabie за кучета, Звукова Електрическа четка за Зъби за Кучета, Средство за премахване на зъбната

BGN 17.33
Налично
Налично

【Интелигентна промяна на посоката и водоустойчивост IPX7】 Тъй като зъбен камък при кучета сравнително устойчиви и трудно се почистват, като посоката на въртене се сменя на всеки 5 секунди, за допълнително почистване на интервалите между зъбите на кучетоIPX7 водоустойчив, така че можете да измиете главата четки и корпус с вода след употреба. 【Въртяща се на 360 ° глава на четка】 Глава на четка автоматично се завърта наляво и надясно, четината четки отговарят на радиану повърхността на зъба и почистване приключва. 【Натурални Съставки】 паста за зъби за кучета с натурални съставки, осигурява оптимално здравето на зъбите на кучето, благодарение на вкусному вкус на говеждо месо.Намалява образуването на зъбен камък, премахва лош дъх на кучето, както и избелва зъбите на вашето куче. 【Мощна звукова почистване 】 Высокочастотная микровибрация премахва зъбната плака с висока производителност на двигателя, сравнително голям, звук и вибрация, стабилна мощност, но не трепери ръката и не вреди на деснам кучета. 【Че получавате 】 звукова електрическа четка за зъби за кучета x1, паста за зъби за кучета x1, четка за пръста x1, работа на смени корона x2, стъргало за отстраняване на зъбен камък x1. Обикновена четка за зъби отнема много време и е трудоемка, може да доведе дори до кървене.Той не се почиства зъбната плака, зъбен камък.Технология Ninibabie smart дава възможност за ефективно отстраняване на зъбната плака, зъбен камък, петна, тя по-ефективно обикновена четка за зъби и няма да навреди на вашия домашен любимец.

Подробности

Подобни продукти в категория