• Новинка
Angoily 1 Комплект Преносими Прибори За Пътни Прибори За Хранене Туристически Прибори За Хранене, Прибори За Хранене От Неръждаема Стомана Пътна Прибори Калъф За Носе?

Angoily 1 Комплект Преносими Прибори За Пътни Прибори За Хранене Туристически Прибори За Хранене, Прибори За Хранене От Неръждаема

BGN 2.67
Налично
Налично

Комплект вилици и лъжици за къмпинг : С чанта за съхранениеМожете да внимателно опаковката на всички продукти, което е много удобно по време на транспортирането.Преносими прибори с футляром : Произведено от надежден и сигурен материал за продължителна употреба.Този преносим комплект съдове за готвене е много издръжлив.Комплект прибори за къмпинг : - Кажете "не", да бъде еднократен пластмасово столовым уреди!Това е чудесен начин да се използват тези за многократна употреба пътни прибори за хранене с пръчици за хранене.Подплата от вътрешната страна на пътни комплекти прибори за хранене, изработен от алуминиево фолио, която е.Преносим комплект прибори за хранене с футляром : Подходящ за плажове и пикници, разходки, катерене, къмпинг или барбекю с приятели и други дейности на открито.Пътен органайзер за прибори : Комплект съдове за готвене изпълнена в компактни размери, което позволява лесно да го носите със себе си.Предлага се с чанта за съхранение, която удобно се носят със себе си.Пратката включва 1 х чифт пръчици за хранене 1 х масата на машина 1 х вилица 1 х лъжица 1 х директен соломинка 1 х извити соломинка 1 х четка за почистване 1 х чанта за съхранение Характеристики -Цвят : черен комплект вилици и лъжици -Размер : комплект вилици и лъжици за къмпинг -Материал : неръждаема стомана 304 и нетъкан материал, набор от прибори за хранене сребро за пътуване-Съдове за готвене, изработени от неръждаема стомана, с висока якост, устойчив на корозия, цвят, висока температура и други характеристики, може известно време да бъдат използвани за пътуване от неръждаема стомана. (Direct сламки) 21.24 X0 набор от прибори за хранене сребро за къмпинг.57 X0 пътни прибори за хранене. -Вие дори можете да ги тури в джоба си, това е най-добрият избор за къмпинг, пикник, туризъм или други дейности на открито. (Настолна машина) 21. (Вилица) набор от слама 20. Комплект прибори за хранене (пръчици за ядене) 20.

Подробности

Подобни продукти в категория