• Новинка
XJJZS Космическа Алуминиева Полк за тоалетна Полк за Баня Държач за Шампоан, за душ Стенен монтаж Без пробиване (Размер: 35 15 7 см цвят: A)

XJJZS Космическа Алуминиева Полк за тоалетна Полк за Баня Държач за Шампоан, за душ Стенен монтаж Без пробиване (Размер: 35

BGN 6.73
Налично
Налично

★【Красив рафтове за съхранение е необходим за всяко семейство】 Този красив багажник - вашият помощник за съхранениеТова може да направи вашият дом по-чисти, и всичко това можете да намерите на този рафт. ★ 【Дебели и безопасни производствени материали】 Космически алуминий, тънък и дебел, сверхпрочный.След многократни полиране на повърхността става светло, като огледало.Трайни, устойчиви на счупване и износване.Структура здрава, а край много гладко и няма да навредят на вашата ръка. ★ 【Работно дизайн】 Страничната част е изпълнена с работна страна, носещи по-тежък, а външния вид е елегантен и красив.Дизайн на предната ограда ефективно предотвратява случайното подхлъзване и смилане на продукти и осигурява безопасността на вградения огради. ★ 【Стенни инсталиране на】Стенни стелажи за съхранение позволяват да се спестят всеки сантиметър от пространството в семейството.Малък размер и много място за съхранение.Широко се използва в кухни, бани, хол, тераси, etc.to удовлетвори вашите двойна изисквания за пространството за съхранение. ★ Мебели за баня, полици за баня, монтиран на стената рафтове за съхранение на тоалетни, однослойная полк за баня, алуминиева рамка за душ, стаи, безплатен щанцоване. ★【Красив рафтове за съхранение е необходим за всяко семейство】 Този красив багажник - вашият помощник за съхранение.Това може да направи вашият дом по-чисти, и всичко това можете да намерите на този рафт. ★ 【Дебели и безопасни производствени материали】 Космически алуминий, тънък и дебел, сверхпрочный.След многократни полиране на повърхността става светло, като огледало.Трайни, устойчиви на счупване и износване.Структура здрава, а край много гладко и няма да навредят на вашата ръка. ★ 【Работно дизайн】 Страничната част е изпълнена с работна страна, носещи по-тежък, а външния вид е елегантен и красив.Дизайн на предната ограда ефективно предотвратява случайното подхлъзване и смилане на продукти и осигурява безопасността на вградения огради. ★ 【Стенни инсталиране на】Стенни стелажи за съхранение позволяват да се спестят всеки сантиметър от пространството в семейството.

Подробности

Подобни продукти в категория