• Новинка
hotspot pets Пръчици за хранопровода от говеждо месо премия с разделена на две половини трахеей, за Дъвчене за кучета - Напълно Натурални Лакомства за кучета, Закуски на ?

hotspot pets Пръчици за хранопровода от говеждо месо премия с разделена на две половини трахеей, за Дъвчене за кучета - Напълно

BGN 35.91
Налично
Налично

НЕ СЪДЪРЖА ХОРМОНИ И АНТИБИОТИЦИ Лакомства за кучета от здрави крави, вскармливаемых трева.Ние сме горди, че не използваме никакви консерванти или добавки от всякакъв вид.ИЗБЯГВАЙТЕ НАВИЦИ ДЪВЧЕНЕ, СВЪРЗАНИ Със СТРЕСА . Кучета често агресивно се дъвчат, да се вдигне тревога или стрес.Редовно дава на кучето да дъвче, вместо това можете да се ваксинират си здрави, редовни навици.УНИКАЛНА ТЕКСТУРА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на зъбна ПЛАКА . по-Малко нюхайте собачье дъх И лечение догго!Плътност и текстура лакомство за кучета Hot Spot Pets esophagus dog лакомства за кучета Hot Spot Pets естествено премахване на зъбния камък и зъбната плака.ДЕЛИКАТЕС за кучета с говеждо месо от една съставка . Нищо друго, освен говеждо месо от едър рогат добитък, отглеждани в травяном кърмата в Бразилия и опаковани в САЩ. 100% ГАРАНЦИЯ за връщане на парите . ако нещо се развали, ние ще вземем върху себе си цялата отговорност.Рискът се крие в НАС, когато можете да получите възстановяване, без въпроси.Простата покупка от нас, автоматично зачисляет вас в нашата Програма за обслужване на клиенти!.НЕ СЪДЪРЖА ХОРМОНИ И АНТИБИОТИЦИ . Лакомства за кучета от здрави крави, вскармливаемых трева.Ние сме горди, че не използваме никакви консерванти или добавки от всякакъв вид.НЕ СЪДЪРЖА ХОРМОНИ И АНТИБИОТИЦИ . Лакомства за кучета от здрави крави, вскармливаемых трева.Ние сме горди, че не използваме никакви консерванти или добавки от всякакъв вид.ТОВА Е ОТ ЖИВОТНИ, КОИТО СА ХРАНЕНИ С ТРЕВА?Полезни за хранопровода лакомства за кучета Hot Spot Pets са произведени от крави, които на 100% се хранят с трева, без хормони, антибиотици, консерванти и добавки.Телешко на травяном кърмата съдържа по-здравословно съотношение на омега-3 и омега-6 и съдържа повече антиоксиданти, защищающих от свободните радикали.ПРОИЗВЕДЕНО В БРАЗИЛИЯ Много нисък разход на гориво марка деликатеси и храни за кучета са произведени от офшорни фабрики, където стандартите са по-ниски.

Подробности

Подобни продукти в категория