• Новинка
NUOBESTY 2 бр. Мека и удобна pirate превръзка на очите, маска за очите на един от Амблиопия Мързеливи очи за възрастни деца (черен)

NUOBESTY 2 бр. Мека и удобна pirate превръзка на очите, маска за очите на един от Амблиопия Мързеливи очи за възрастни деца

BGN 3.00
Налично
Налично

Дебела гъба с черен цвят е напълно блокира слънчевата светлина за лечение на амблиопияРегулируема еластична лента за по-свободно носене.Широко приложение : Подходящ е за грижа за едно око и не предизвиква дразнене на кожата, особено добър при косоглазии амблиопия.Също така може да бъде добър обект за употреба в косплее.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Функция - Цвят : Черен.- Материал : Полиестер.- Размер : Свободен размер.-Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 1 х защитен калъф.

Подробности

Подобни продукти в категория