• Новинка
Градинска Пепелник, Пепелник с капак, Водоустойчива Пепелник от Неръждаема стомана, Неплъзгащи покритие, Метални Пепелници за Цигари, Комплекти за улицата, за дом/?

Градинска Пепелник, Пепелник с капак, Водоустойчива Пепелник от Неръждаема стомана, Неплъзгащи покритие, Метални Пепелници

BGN 2.00
Налично
Налично

【Пепелник 2-в-1 с капак】- пепелник 2-в-1, капак също може да се използва като отделна пепелник, не е нужно да купувате втора пепелникДве пепелници може да се използва отделно в помещенията или да се слеят в устойчива на атмосферни влияния пепелник за използване на открито. 【Висококачествена неръждаема стомана, безопасна и устойчива】- Пепелник от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчиви на висока температура, като я прави идеална за работа пепельницей, устойчивост на корозия я прави невредим при силен дъжд и по-мека и гладка повърхност гарантира, че ръцете ви не поцарапаются. 【Стабилно тегло, ветрозащитный и водоустойчив】- голям пепелник използва съответните материали и дебелина, тегло пепелници и капачки от 165 грама и 66 грама съответно, че е достатъчно тежест, не-податливи на вятър и дъжд, и достатъчен, за работа в лошото време на открито. 【Практичен дизайн и удобство】- Градинска пепелник и малък пепелник имат по 3 задълбочаване, в които може да временно да държат цигара.Устойчива на плъзгане подплата в долната част осигурява противоскользящий ефект, без да вреди на работното място. 【Подвижна дизайн, лесен за почистване】Комплекти пепелници за цигари са проектирани с подвижни детайли вътре, след завоя и отвинчивания централна багажник мръсотия може да се отстрани лесно с четка и топла вода. (Измиване в съдомиялна машина не се препоръчва, тъй като някои от сол за съдомиялна машина, притежават висока корозионна активност и дори може да предизвика корозия неръждаема стомана). 【Пепелник 2-в-1 с капак】- пепелник 2-в-1, капак също може да се използва като отделна пепелник, не е нужно да купувате втора пепелник.Две пепелници може да се използва отделно в помещенията или да се слеят в устойчива на атмосферни влияния пепелник за използване на открито. 【Висококачествена неръждаема стомана, безопасна и устойчива】- Пепелник от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчиви на висока температура, като я прави идеална за работа пепельницей, устойчивост на корозия я прави невредим при силен дъжд и по-мека и гладка повърхност гарантира, че ръцете ви не поцарапаются.

Подробности

Подобни продукти в категория