• Новинка
Номинална печат за детски дрехи, Имената на Печата за детски дрехи, Имената на Печата за дрехи, Номинална Печат за деца, Имената на печата за дрехи, Персонализирана ?

Номинална печат за детски дрехи, Имената на Печата за детски дрехи, Имената на Печата за дрехи, Номинална Печат за деца, Имената

BGN 6.39
Налично
Налично

【Как да купя】 Натиснете "Персонализиране сега" → Изберете вашия любим цвят на печата и въведете текста, който искате да настроитеКогато приключите, кликнете върху бутона "Добави в количката".За производството на всеки фигурата, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти за електронна поща за да конфигурирате. 【Здрав и моющийся】 Печат можете да използвате повече от 1000 пъти, мастило водоустойчив и остават на дрехи до 50 пранета.След като на марка свършат мастило, отново можете да попълните марка, за да се избегне пластмасови отпадъци. ⚠️ Моля, не позволявайте на асоциирани сладка малка се прилага позора на тялото, ще бъде трудно да изтриете. 【Лесна употреба】 кажете сбогом на обезпокоителен начин за гладене и пришивания на етикети, маркировки за дрехи може лесно да се изпълни само с едно натискане на нашия уникален печат, проектирани с водоустойчив собственост, може да се мие с вода или отдаване на химическо чистене.Внимание : След завършване на щамповане му трябва да престои в продължение на 24 часа преди измиване. 【Диапазон на използване регистрирани марки】 Марка за дрехи се нанася върху книги, ученически чанти, чорапи, маски и т., детска униформи, маркер за пране, етикети за дрехи за деца, етикети за детски градини и етикети за домове за стари хора, голяма част от повърхността, като книги, чорапи, маски, дървени играчки, раница за училище и детска градина. 【Следпродажбено обслужване】 Тъй като печат, произведени по индивидуална заявка, моля, въведете необходимото съдържание и изпратете поръчката.Процесът на производство на печат отнема 48 часа, преди да му може да се изпрати по пощата.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да оставите съобщение по всяко време, и обслужване на клиенти ще ви отговори в рамките на 48 часа, за да ви помогне да реши проблема.Номинална печат за детски дрехи, Имената на печата за детски дрехи, Имената на печата за дрехи, Номинална печат за деца, Имената на печата за дрехи, Персонализирана с номинална печат, 42 анимационни рисунки и всеки потребителски модел.

Подробности

Подобни продукти в категория