• Новинка
KESYOO/1 бр. Дрехи за домашни любимци, Сватбени Халати за Сватбени партита, Зимни дрехи за кучета, Очарователно Рокля за кучета, Облекла за Момичета, Рокля-пуловер за ку?

KESYOO/1 бр. Дрехи за домашни любимци, Сватбени Халати за Сватбени партита, Зимни дрехи за кучета, Очарователно Рокля за кучета,

BGN 3.00
Налично
Налично

ПАЛТА ЗА МОМИЧЕТА - осигурява уютна топлина през зиматаСВАТБЕНИ РОКЛИ ЗА БУЛКАТА - Добър ефект при одевании и приятен вкус на привлекателността на домашни любимци.Коледен ПУЛОВЕР-поличка от тюл за кучета Използвайте и, за да направите вашия домашен любимец очарователен и привлекателен.ПУЛОВЕРИ за МОМИЧЕТА, Подходящи за партита, cosplay, ежедневни и други празнични събития.ДРЕХИ за МОМЧЕТА и кучета - тя е изработена от материал, меки, трайно, топъл и красив.ПАЛТА ЗА МОМИЧЕТА - осигурява уютна топлина през зимата.СВАТБЕНИ РОКЛИ ЗА БУЛКАТА - Добър ефект при одевании и приятен вкус на привлекателността на домашни любимци.Коледен ПУЛОВЕР-поличка от тюл за кучета Използвайте и, за да направите вашия домашен любимец очарователен и привлекателен.ПУЛОВЕРИ за МОМИЧЕТА, Подходящи за партита, cosplay, ежедневни и други празнични събития.ДРЕХИ за МОМЧЕТА и кучета - тя е изработена от материал, меки, трайно, топъл и красив.Кръст Бод Пакет включва 1 х рокля за кучета Характеристики -Материал : полиестер Очарователно рокля за домашни любимци. -Размер : Около 39x22x0,1 см./15,33x8,65x0,04 инча костюми за кучета. -Изработено от висококачествен полиестер материал, елегантен и модерен хубава рокля за кучета. -Този дрешки за домашни любимци прави кучетата по-чаровни и модерни, привлекателни, печели повече комплименти от облекло за момчетата. -Еластично и удобно в чорап, така че вашето любимо куче не ще се чувстват неудобно в рокля за кучета за рождения ден. -Подходящ за специални случаи и фотография, универсална, топло и стилна лятна рокля за кучета. -Облечена си, вашата любима кучето ще стане по-привлекателен, очарователен и шик дрехи за малки кученца.Информация за продукта Рокля за момичета тази рокля за домашни любимци добре сшито от полиестер, който е много топъл и мек. облекло за кутрета за бягане, разходки и други видове активен отдих.Прекрасна рокля за кучета В нея вашето куче ще бъде топло и комфортно студена зима.

Подробности

Подобни продукти в категория