• Новинка
36 бр. Лента за коса за Дантелен Перуки, Лейси Лента за Перука, лейси Предната Лента, Лентата за Перука, Двустранно Лейси Предната лента за Перука, Двустранно водоуст?

36 бр. Лента за коса за Дантелен Перуки, Лейси Лента за Перука, лейси Предната Лента, Лентата за Перука, Двустранно Лейси

BGN 37.91
Налично
Налично

"36 листа, 2 малки мъжец на всеки лист, общо 72 мъжец, достатъчно за ежедневна употреба, Размерът на всяка лента, за да удължаване на косата : дължина : 3,07 инча / 7,7 см / ширина : 0,87 инча / 2,2 см "Характеристика на продукта-Прозрачна, здрава, устойчива кучешка кожа, хипоалергенни гъвкава лента (синьо-бели на цвят), извита по линията на косата, изключително водоустойчив -не е нужно да се притеснявате за плуване и вземането на вана с нея. "Дълъг срок на експлоатация -максимален износване (2-4 седмици) ленти са най-издръжливи от извършваните от нас ленти.В зависимост от температурата, влажността на въздуха и масла за тяло, те могат да се съхраняват до 6 седмици ". "Можете да ги използвате за всички видове средства за коса, перуки, перуки, накладки за коса, системи за коса и така нататък ". "36 листа, 2 малки мъжец на всеки лист, общо 72 мъжец, достатъчно за ежедневна употреба, Размерът на всяка лента, за да удължаване на косата : дължина : 3,07 инча / 7,7 см / ширина : 0,87 инча / 2,2 см ".

Подробности

Подобни продукти в категория