• Новинка
TOBWOLF 7FT / 8FT Калъф за Бильярдного на масата С пълна защита, Калъф за Бильярдного на масата, Протектор за бильярдного плот с шнурком, Водоустойчив и Прахозащитен Покри?

TOBWOLF 7FT / 8FT Калъф за Бильярдного на масата С пълна защита, Калъф за Бильярдного на масата, Протектор за бильярдного плот с

BGN 1.33
Налично
Налично

Оксфорд ?【Материал премиум-клас】- Изработена от висококачествен плат Оксфорд 210 D, покриване на бильярдного масата е устойчива на счупвания и водоустойчив, по-добре предпазва вашия билярдна маса или мебели от тежки метеорологични условия, удължаване на срока на експлоатация на вашия плот, като поддържа в добро състояние.Идеален както за вътрешно, така и за външна употреба. ?【Цялостна защита на】 - За разлика от други покривала, които защитават само повърхността на масата, дизайнът е с правоъгълна форма, по цялата дължина осигурява пълна защита на бильярдного на масата, особено в лошо време. ?【Ветрозащитная и надеждна засаждане】- Благодарение на шнурку долу за надеждна засаждане и бърза корекция, това е покритие за бильярдного плот, може да се монтира на място, дори в екстремни ветреных условия, че по-добре ще защитава вашия билярдна маса или друга мебел. ?【На закрито и открито,】 - Изработена от водоустойчив материал с отлично качество, тази капачка за бильярдного плот може да се предотврати увреждане маси на закрито от разкъсвания, ожулвания, както и на външни маси - от вода, сняг и ярка слънчева светлина и поривист вятър. ?【Лесна за почистване и съхранение на】 - Можете да се измие на капака на масата с вода от маркуч или просто да избършете с влажна кърпа.Към тази капака бильярдного плот, прикрепен допълнителна чанта за носене за лесно съхранение, когато не се използва.Материал : плат Оксфорд.

Подробности

Подобни продукти в категория