• Новинка
AMABEAqcb Десктоп кофата за Боклук, За Дома, Хол, Спалня, офис, Луксозна Малка Кошница за ценни книжа, Творчески Маса, Мини-Тръба за съхранение, с Малка кофа за Боклук (Цвя?

AMABEAqcb Десктоп кофата за Боклук, За Дома, Хол, Спалня, офис, Луксозна Малка Кошница за ценни книжа, Творчески Маса, Мини-Тръба за съхранение,

BGN 0.67
Налично
Налично

Добре се вписва в бани, офиси или навсякъде, където пространството е ограничено ★ Все още притеснен заради боклука на работния плот?Нашето десктоп кошчето за боклук с панти капак - вашият перфектен избор.Той е лесен и компактен, спестява място, а също така може да украсяват вашия работен плот. ★ Мини кофа за боклук, изработени от дебела пластмаса, трайни и трайни, със заоблени ръбове.Моля, бъдете сигурни. ★ Малка конструкция боклуци кофи предотвратява появата на специфична миризма от боклук кофи.Конструкция двухслойного ръкави улеснява подмяна на торбичката за боклук.Черупката може да се скрие една торба за боклук, като кофа за боклук по-красив. ★ Малка кофа за боклук просто, компактно, стилно и красиво.Може да се използва за писмени маси, масички, тоалетни масички, маси от заведения за хранене и т., както и в офисите, преподавателски, спални, офиси, ресторанти и други случаи.Форма : овална материал : пластмаса Начин на отваряне : без капачки Функция : Многофункционална кофа за съхранение.

Подробности

Подобни продукти в категория