• Новинка
Sherbo/Комплект от 3 теми, пяльцы за бродиране от буково дърво, комплект от 7 до 9-инчов кръгова Обръч, пръстен за бродерия на кръстат бод, Памук за бродерия Направи си са?

Sherbo/Комплект от 3 теми, пяльцы за бродиране от буково дърво, комплект от 7 до 9-инчов кръгова Обръч, пръстен за бродерия на кръстат

BGN 7.00
Налично
Налично

? Пяльцы за бродерия с различни размери : 7-инчов (17,8 см), 8,2 инча (21 см), 9,3 инча (23,8 см) 3 парчета пяльцев за бродиране от стартови комплекти, които са подходящи за вашия ръкоделието, декорация на дома и на ловеца на сънища. ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И ЛЕКОТА НА РАБОТА : Изработен е от висококачествен естествен бук и винтове от неръждаема стомана.Естествено дърво бук най-високо качество Е Гладка и блестяща повърхност, която няма да Навреди на ръцете.Винтове от неръждаема стомана С помощта на най-новите усъвършенствани винтове, лесни за експлоатация. ? КОМПЛЕКСНО използване : чудесно за бродиране, бродерия на кръстат бод, бродерия, шиене на тъкани aida 14 брой или украса на стени, сватбени декорации, гирлянди, коледни украси и т. ? ДОБРА ОПАКОВКА : за Да се предотврати увреждане по начин, компанията Sherbo оценява на опаковката.На опаковката ние сме направили Много красив дизайн, това е наистина Хубав подарък за вашите приятели, деца, Любовници и роднини. ? ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : За всички въпроси или проблеми, просто се свържете с нашия екип за поддръжка, увереност идва от супер качество.ние Ви обещаваме Замяна, или незабавно връщане на парите, ако Сте останали недоволни.Чудесно за работа с всички видове бродерия - от бродирани игли до рамка за рисуване върху плат.Опитайте се да използвате тези творчески обръчи и вижте какво можете да създадете!. Пяльцы за бродиране с размер 3 х 3 см / 7,6 виж Материала : Пяльцы за бродиране - Физически буковое дърво и златни винтове от неръждаема стомана.Цвят : Цвят на дървото.Начин на приложение : Разхлабете винтовете, освободете Вътрешния обръч, поставете кърпа на върха на вътрешния обръч, след това заключете на място Горни обръч и завинтите за затягане.Проверете Обръч, достатъчно ли е той здраво е опъната. Естествено дърво бук има елегантна дървесна обяснение. За разлика от продукти от бамбук, естествено дърво бук е здрав и му е лесно да се прекъсне.

Подробности

Подобни продукти в категория