• Новинка
CHDITB Арт принт с изображение на строителна техника в рамка, Вдъхновяваща Цитат, Камиони, Автомобили, Платно, Стенни живопис, Комплект от 2 теми (12x16 инча), Транспортен ?

CHDITB Арт принт с изображение на строителна техника в рамка, Вдъхновяваща Цитат, Камиони, Автомобили, Платно, Стенни живопис, Комплект

BGN 2.33
Налично
Налично

▶Стенен фигура ЗА СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ◀ Нашия арт принт с вдъхновяващи надписи в рамката на 100% чисто нов и високо качество, устойчиво използване и лесен за работа, така че нашият продукт обичаме масите ▶ ЧУДЕСЕН подарък за ДЕТСКАТА ДУША◀ искате да декорирате спалнята на вашето дете? Нашите забавни щампи с рамки ще ви помогнат не само да украсят стаята си, но и ще придадат по-голяма увереност.Освен това, той е подходящ за различни поводи като детска, в класната стая, зала за игри, детска стая, хол, интериор на спалнята или дори за много други места. ▶УНИКАЛЕН ДИЗАЙН МОТИВАЦИОННИ ЦИТАТИ◀ Тези стенни щампи с участието на вдъхновение и камион могат лесно да се покаже положителна стойност. ▶ ЛЕСНА за ИЗПОЛЗВАНЕ на◀ Те са готови за подвешиванию, ви е нужно да инсталирате само пирони, без следи, за да ги обесят.Нашите бесследные пирони достатъчно здрава, за да картина не падна. ▶СЪДЪРЖАНИЕ и РАЗМЕРА на РИСУНКИ върху ПЛАТНО, РАМКИРАНА◀ 2 × рисунки на строителна техника в рамките -12 "x16" (30 см х 40 см). ▶Стенен фигура ЗА СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ◀ Нашия арт принт с вдъхновяващи надписи в рамката на 100% чисто нов и високо качество, устойчиво използване и лесен за работа, така че нашият продукт обичаме масите. ▶ ЧУДЕСЕН подарък за ДЕТСКАТА ДУША◀ искате да декорирате спалнята на вашето дете? Нашите забавни щампи с рамки ще ви помогнат не само да украсят стаята си, но и ще придадат по-голяма увереност.Освен това, той е подходящ за различни поводи като детска, в класната стая, зала за игри, детска стая, хол, интериор на спалнята или дори за много други места. ▶УНИКАЛЕН ДИЗАЙН МОТИВАЦИОННИ ЦИТАТИ◀ Тези стенни щампи с участието на вдъхновение и камион могат лесно да се покаже положителна стойност. ▶ ЛЕСНА за ИЗПОЛЗВАНЕ на◀ Те са готови за подвешиванию, ви е нужно да инсталирате само пирони, без следи, за да ги обесят.Нашите бесследные пирони достатъчно здрава, за да картина не падна.

Подробности

Подобни продукти в категория