• Новинка
BESPORTBLE 3 бр. Пластмасови Клещи с Червена Линия, Скоба за Спирачен С Воден Маркуч, Клещи, Професионални Заключващи О-Клещи, Инструмент за Ремонт на Автомобил, Камион, К?

BESPORTBLE 3 бр. Пластмасови Клещи с Червена Линия, Скоба за Спирачен С Воден Маркуч, Клещи, Професионални Заключващи О-Клещи, Инструмент

BGN 0.67
Налично
Налично

За прецизно затягане подходяща за спирачки, нагреватели за гориво, радиатори, климатик.Гъба на уникален дизайн, предотвратяват разрушаването на вътрешната подложки маркуч.Специална конструкция на дъгата няма да навреди материал на вътрешния маркуч.Лек, удобен за употреба и непроводящий, сейф.Използва се в спирачните магистрали и тръбопроводите на горивната система.Описаниевы търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Търсите професионален, но достъпни клещи за изключване на автомобилни тръби?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални клещи за изключване на автомобилни тръби трябва да съответства на вашите нужди.Това е един от най-добрите варианти за вас.Характеристики - Цвят : червен.- Размер : 25,5 х 6.5 виж - Материал : пластмаса.Пратката включва 3 x клещи за изключване на автомобилни тръби.

Подробности

Подобни продукти в категория