• Новинка
Hiseeu 4-Мегапикселова камера, Акумулаторна Слънчева камера за сигурност 2.5 K, захранван от батерия, Безжична Външна, 2 начин на разговор, Цветно Нощно виждане, Прожекто?

Hiseeu 4-Мегапикселова камера, Акумулаторна Слънчева камера за сигурност 2.5 K, захранван от батерия, Безжична Външна, 2 начин

BGN 1.00
Налично
Налично

【Сверхдлинное време на готовност и безжична, компактен дизайн】 2 акумулаторни батерии са достатъчно големи, за да се поддържа по-продължителната работа на фотоапарата на 3-4 месеца (когато се задейства в рамките на 10 пъти на ден)Безжична връзка и незабележим малък размер ви позволяват лесно да го извън или вътре в стаята за наблюдение на всички враждебни души и животни (изисква Wi-Fi На 2,4 G, не работи с 5 G Wi Fi). 【Откриване на движение PIR и резолюция от 4 Мегапиксела 】 Гъвкави адаптивни чувствителност към движението, която позволява да се избегнат неверни положителни резултати, причинени от летящими мотыльками или клони, които позволява на камерата да лови нещо, което наистина ви интересува, по-ясно и безпогрешно. Резолюция 4 Mp по-ясно, отколкото при повечето други фотоапарати.Изпращайте сигнали в реално време и запазвайте клипове, причинени от движение, върху micro SD карта (с обем до 128 GB). 【Водоустойчив и лесен за инсталиране】 Тази камера има водонепроницаемостью IP66, професионална домашна камера за сигурност може да издържа на температурен диапазон от -4 ° F до 140 ° F (от-20 ° C до 60 ° C), което означава, че тази камера безопасност на движението достатъчно е здрав, за да издържа на неблагоприятни метеорологични условия, и устойчив на вандализму дори в бурен и снежна време.Външна камера винаги ще заложи на вашата безопасност е на първо място. 【Автономна работа и съвместимост със системи за безжични камери Hiseeu】 не само Можете да се свържете Hiseeu C40 директно до Wi-Fi с честота 2,4 Ghz и да се насладите на всички функции на камерата на мобилния си телефон, но и да го добавите в системата на безжични камери hiseeu за изписване на допълнителна акумулаторна камера, която поддържа зареждане на батерията.Можете да настроите на всяко място, където няма розетки. (Съвместим с B07 T8 ZDTTP/B07719 HQQS/B07 F32 X3 XZ. 【Суперудаленный видео домофон】 Свързване на фотоапарата към домашния Wi-Fi, дори и по време на пътуването ще можете да видите човека пред камерата и да слушате двупосочен звук с помощта на камери, чрез приложението Eseecloud. Hiseeu стриктно се придържа към споразумение за поверителност.Всички данни с камери криптирани.Само вашият профил може да получи достъп до тези данни. 【Сверхдлинное време на готовност и безжична, компактен дизайн】 2 акумулаторни батерии са достатъчно големи, за да се поддържа по-продължителната работа на фотоапарата на 3-4 месеца (когато се задейства в рамките на 10 пъти на ден).Безжична връзка и незабележим малък размер ви позволяват лесно да го извън или вътре в стаята за наблюдение на всички враждебни души и животни (изисква Wi-Fi На 2,4 G, не работи с 5 G Wi Fi). 【Откриване на движение PIR и резолюция от 4 Мегапиксела 】 Гъвкави адаптивни чувствителност към движението, която позволява да се избегнат неверни положителни резултати, причинени от летящими мотыльками или клони, които позволява на камерата да лови нещо, което наистина ви интересува, по-ясно и безпогрешно.

Подробности

Подобни продукти в категория