• Новинка
Чаршаф с Шарките на Пор Само за момичета, които обичат Пор, в пълен размер Кърпи с Абстрактно Цвете за Морски Свинчета, за Децата, Бебешки Сладки Комплекти Спално бе?

Чаршаф с Шарките на Пор Само за момичета, които обичат Пор, в пълен размер Кърпи с Абстрактно Цвете за Морски Свинчета, за Децата,

BGN 1.33
Налично
Налично

? РАЗМЕР : Пълен размер : 1x Оборудвани чаршаф 54*75*16 "+ 2 х покрива възглавница 20х30" (Горна /плоска чаршаф в комплекта не е включена, можете да се свържете с нас, за да предоставят линкове, ако ви трябва. ❤️ Чудесен подарък : най-добре е подходящ за всяка стая във вашия дом - спални, стая за гости, детска стая, работа, дом за почивка.Страхотна идея за подарък за мъже и жени, майки и татковци, за Ден на Свети Валентин, Майка и баща и Коледа. ❤️ Плат : Нашите тъкани, изработени от 100% микрофибър хотелския лукс високо качество, ултра меки, дишащи и удобни, не изчезват, не оставя петна, не се отказвайте свиване.Машинно пране със студена вода.Бързо изсушаване при ниска температура на сушене в пералната машина, по-трайни от памук. ❤️ Полезно и практично : ярки кърпи, използвани в екологично чист процес на реактивен печат и оцветяване, с ясно модел, нашият страхотен избор от ярки цветове не изчезват след измиване и са красиви, цветовете топли, наситени и ярки елегантен начин за ъпгрейд на вашата спалня, страхотен избор на цветя ще допринесат за вашата спалня изглежда на корицата на списание, лесно се съчетава с вашия матрак. ❤️ Добре дошли в нашия магазин.Ние сме специализирани в дома текстиле, и даваме своя принос в осигуряване на най-добро обслужване на клиентите и продуктите.Нашата колекция от дизайнерски чаршаф bohemia екзотични patterns ще осигури спокоен сън, което ще ви даде усещане за свежест и подмладяване на кожата.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите всички проблеми, докато вие се обръщат към нас. ♚♚ На помещение включва : 1 * чаршаф, 2 * калъфка Поръчайте сега, без риск. нашите високо качество на дизайн се съчетават с всякакъв интериор.Висококачествен комплект спално бельо с шарени кърпи, които ще красят стаята си по всяко удобно за вас време и ще усещане за свежест при целогодишно единна употреба! ♚♚ Тайният : Изработен е от 100% полиэстеровой микрофибър ♚♚ Информация относно размера : : Двоен размер (комплект чаршафи от 2 теми) : 1 чаршаф 39 "W x 75"Д x 16"(99x190x41 см), 1 калъфка 20 "x 30" (51x75 см).

Подробности

Подобни продукти в категория