• Новинка
Съвместим калъф за Apple Watch Серия 5 4/3/2 с каишка 38 мм 40 мм, устойчив на удари защитен калъф от мек TPU с джапанки, за Apple Watch Серия 4 2018/Series 5 2019 Edition (зелен, 38 мм / 40 мм)

Съвместим калъф за Apple Watch Серия 5 4/3/2 с каишка 38 мм 40 мм, устойчив на удари защитен калъф от мек TPU с джапанки,

BGN 2.63
Налично
Налично

✓【Съвместимост 】 Нашият здрав ремък за Apple Watch с калъф-броня е съвместим с всички серии на Apple Watch 38/40 мм, включително i Watch Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2 и Серия 1 ✓【Висококачествен материал TPU】 прозрачен блестящ каишка iwatch 38 мм/40 мм, изработен е от не токсичен, не миризми и екологично чисти трайно меко TPU.На пипане, удобна и гъвкава, не причиняющая увреждане на кожата. ✓【Пълна защита】 Изработен от устойчив TPU с корпус-броня, събрани заедно, като осигурява ежедневна защита от удари и надраскване.Проектиран за всички поводи, ултра-каишка с двойно дупки на ремешке осигурява дишането и сухота на китката. ✓【ТОЧЕН силует】 Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички портове и бутони, всички функции работят безпроблемно, а стегнато, се запазва при удар. ✓【Готин дизайн】 е Предназначена за всички случаи, ултра прозрачен на вид, с двойни дупки на ремешке, за да китката оставаше дышащим и суха.Напълно увити защитна конструкция позволява бързо и лесно да зададете или премахнете го и никога не отваливаться. ✓【Съвместимост 】 Нашият здрав ремък за Apple Watch с калъф-броня е съвместим с всички серии на Apple Watch 38/40 мм, включително i Watch Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2 и Серия 1. ✓【Висококачествен материал TPU】 прозрачен блестящ каишка iwatch 38 мм/40 мм, изработен е от не токсичен, не миризми и екологично чисти трайно меко TPU.На пипане, удобна и гъвкава, не причиняющая увреждане на кожата. ✓【Пълна защита】 Изработен от устойчив TPU с корпус-броня, събрани заедно, като осигурява ежедневна защита от удари и надраскване.Проектиран за всички поводи, ултра-каишка с двойно дупки на ремешке осигурява дишането и сухота на китката. ✓【ТОЧЕН силует】 Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички портове и бутони, всички функции работят безпроблемно, а стегнато, се запазва при удар. ✓【Готин дизайн】 е Предназначена за всички случаи, ултра прозрачен на вид, с двойни дупки на ремешке, за да китката оставаше дышащим и суха.Напълно увити защитна конструкция позволява бързо и лесно да зададете или премахнете го и никога не отваливаться. ✓Специално разработен за Apple Watch 4 (2018 година на издаване) /Watch 5 (2019 година на издаване) [38 мм 40 мм] Серия 3, Серия 2, не е за Apple Watch [42 мм 44 мм].

Подробности

Подобни продукти в категория