• Новинка
Бутилка за вода за дребни животни Cruzadel обем 32 грама без капки. Вода опаковка за Еднократна употреба за малки домашни животни (Заек/Хамстера/Морско Свинче/Заек /Пор)

Бутилка за вода за дребни животни Cruzadel обем 32 грама без капки. Вода опаковка за Еднократна употреба за малки домашни животни (Заек/Хамстера/Морско

BGN 1.67
Налично
Налично

✔ Бутилка за вода за малки животни, обем 32 грамаНай-подходящ за заек, хамстер, морско свинче, заек, пор.Този продукт в момента е най-продаваният в новата бутилка за вода на малки домашни любимци. ✔ Зърното без капки и е устойчива на жеванию.Зайците, тя хареса. ✔ Лесно се изпълва с - бутилка за вода с лесно се отваря капака, която позволява долива вода директно в бутилката, без да я измъкне или притежателя. ✔ Удобство при употреба - лесна за сглобяване и монтаж.Включва крепежни скоби, които много държат бутилка и са прикрепени към една малка метална клетка за домашни любимци.Инсталацията отнема около 5 минути. ✔ Гаранция за връщане на парите без риск - ние сме сигурни, че вашите зайците, ще се радвате на тази малка бутилка за вода за домашни любимци, и ако не сте напълно доволни от това, ние ще замени или ще ви възстановим парите за покупка.Като ви предоставя най-доброто обслужване на клиентите.Малка бутилка за вода за домашни любимци за Заек, Хамстер, Морско свинче, Заек, пор.

Подробности

Подобни продукти в категория