• Новинка
Патентована Choco Nose Подвижна купа за храна във формата на сърце за кучета / Облечи / Зайци / Котки / Морски свинчета / чинчили / Птици -Пиенето на малки домашни любимци - ?

Патентована Choco Nose Подвижна купа за храна във формата на сърце за кучета / Облечи / Зайци / Котки / Морски свинчета / чинчили

BGN 2.33
Налично
Налично

? Идеалният и супер сладък купа за храна във формата на сърце за вашия любим домашен любимец : Вие търсите шише за вода за животни или фидер за храна, която сигурно се задържа вътре в клетките за домашни любимци?Нашата специална конструкция на сцепление и поднасяне Може да се Предотврати Разтоварване на животните ЧашиЧиста клетка, без елементарно. Препоръчва се за кучета играчка порода, малки кучета, котки, Зайци, Зайци, морски свинчета, чинчили, птици. ? Добра капацитет : Купа за домашни любимци Mini Сърце побира около 8 грама храна, лакомство или вода.Размер на купичките : приблизително 5 "х 4,5" x 1. Забележка : Диаметър на винта е 1 виж Моля измерете, подходяща купа за храна за клетката на вашия домашен любимец, преди да поръчате. ? Отлично качество : Купа за хранене Mini-Сърце изработен от действително нетоксичен материал, не съдържат бисфенол А, който е здрав, не скручивается, не се обръща и не се лее. ? Употреба : купа за храна Mini Сърце за домашни любимци не се нуждае от инструменти бързо и лесно да се приложи или да регулирате до переноске за домашни любимци, пътни питомнику или метална клетка за малки животни.Моля, запознайте се с видеороликом на продукта, за да видите демонстрация на инсталацията. ? Лесно почистване : купа за домашни любимци Mini Сърце може да се мие в съдомиялна машина (само на най-горния рафт).Шоколадова чучур е роден от любов към нашите кучета-спасателю Блинчику Чивини от Сан Франциско РЕАС през 2011 година. Я жизнерадостная енергия и приятелски характер, вдъхновени нас, за да станете щастлив марка.Нашата мисия е да направим възпитание на домашни любимци по-лесно и по-щастливи, предоставяме на нашите клиенти луксозните, но практични стоки за домашни любимци, които ще се зарадват на техните космати приятели.

Подробности

Подобни продукти в категория