• Новинка
FIONE за Tesla, Модел 3 Y Аксесоари Органайзер за Централната Конзола Тава Подлакътник Кутия За Съхранение на Притежателя Чаша Вода Поставяне 2021 2022 Нова Актуализация с м?

FIONE за Tesla, Модел 3 Y Аксесоари Органайзер за Централната Конзола Тава Подлакътник Кутия За Съхранение на Притежателя

BGN 17.99
Налично
Налично

【Топло напомняне】 Костюм за организиране на централната конзола FIONE не е подходящ за 2016-2020 tesla model 3/Y (не е подходящ за лъскава черна панти на капака на конзолата с 1-во поколение), идеален за покриване на плъзгащи се врати и на конзолата на 2-то поколение специално проектирана за най-новото 2021 2022 2023 Tesla Model 3/Y органайзер за централната конзола. 【Брой опаковки】 Ще бъде открит комплект аксесоари от 4 парчета, за Tesla model 3 /model Y, състоящ се от 1 двуслойни тава за съхранение в централната конзола, 1 кутия за съхранение на оръжие, 1 нескользящий държач за чаши вода и подарък-изненада!. 【Тъпо материал】 Аксесоари за Tesla model 3/y корпус кутии за съхранение на автомобилния подлакътник е изработен от ABS пластмаса, която е здрав, нескользящим и противоударным, което ефективно намалява шума, причинен от сблъсък на позиции по време на шофиране, както и защита на предмети от сблъсъци и драскотини. 【Начин за инсталиране на】 форма Дизайн 1 : 1, вграден в системата, plug-and-play за аксесоари Tesla model 3 2021 монтаж на скрито чекмедже за съхранение, не засяга преминаването на ръчно кутия и може да се увеличи пространството за съхранение, без да заема никакво място за защита на вашата поверителност. 【Обекти за съхранение на】Кутия за съхранение на автомобилния подлакътник за Tesla model 3 model Y могат да се настанят смарт телефони, слънчеви очила, портфейл, ключове, карти, монети и т., Всичко, което ви е необходимо за съхранение на неща. 【Топло напомняне】 Костюм за организиране на централната конзола FIONE не е подходящ за 2016-2020 tesla model 3/Y (не е подходящ за лъскава черна панти на капака на конзолата с 1-во поколение), идеален за покриване на плъзгащи се врати и на конзолата на 2-то поколение. специално проектирана за най-новото 2021 2022 2023 Tesla Model 3/Y органайзер за централната конзола. 【Брой опаковки】 Ще бъде открит комплект аксесоари от 4 парчета, за Tesla model 3 /model Y, състоящ се от 1 двуслойни тава за съхранение в централната конзола, 1 кутия за съхранение на оръжие, 1 нескользящий държач за чаши вода и подарък-изненада!.

Подробности

Подобни продукти в категория