• Новинка
Сребърна Усмивка, Колие за кучета е от жълто Злато, 14 К с диаманти, Окачване с отпечатък от Лапа с тегло 1/7 Карата, Очарователен Колиета за Любителите на домашни Куче?

Сребърна Усмивка, Колие за кучета е от жълто Злато, 14 К с диаманти, Окачване с отпечатък от Лапа с тегло 1/7 Карата, Очарователен

BGN 91.00
Налично
Налично

?【ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ】– Това е огърлица с диаманти от злато 14 карата е изпълнено във формата на кучешки лапиТегло на този кулон с отпечатък от лапа е 1/7 карата.Това колие за кучета съдържа 43 диамант, размерът на всяка от които е 0,8 mm. Яснота на този колиета с отпечатък от лапа - I1-I2. ?【ЗДРАВ материал】– Това колие за кучета произведени от чисто жълто злато 14 карата и съдържа висококачествени диаманти, които придават очарователен и луксозен вид на това колие с отпечатък от лапа.Това колие за домашни любимци, не съдържа никел, гипоаллергенности и олово.Истинско злато - чудесен вариант, защото то не се окислява, не обесцвечивается и не губи своя блясък. ?【СТИЛЕН】- Това колие във формата на диамант кучета подходящи за най-различни случаи.Независимо дали официално или ежедневно, тя ще пасне идеално на всеки стил, който сте избрали, както и външния му вид е задължително да се втурва в очите!Той ще изглежда привлекателен всеки път, когато го сложите. ?【ПОВОД】- Това е страхотен подарък за годишнина, рожден Ден, на участието, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, Ханука, абитуриентски бал или просто за всеки празник и е класически подарък за всяка жена, като булка, шаферка, съпруга, приятелка, дъщеря, майка, баба и т. ?【най-Добрият подарък за ЛЮБИМИТЕ】 - Този уникален и сърдечен набор от златни огърлици с диаманти за кучета се предлага в кутия, която е удобна за подаръци и придава луксозен вид в различните случаи.Вашият приятел-фен на домашни животни или роднини, определено ще бъдат изненадани, като видяха този подарък.

Подробности

Подобни продукти в категория