• Новинка
DOITOOL 3 бр. Интегрирана Вилица и лъжица, Детски Лъжици, съдове за малки Деца, кошници с Подаръци, Набор от прибори за хранене сребро От Неръждаема Стомана, Тренировочн?

DOITOOL 3 бр. Интегрирана Вилица и лъжица, Детски Лъжици, съдове за малки Деца, кошници с Подаръци, Набор от прибори за хранене сребро От

BGN 4.20
Налично
Налично

ДЕТСКА метална писалка - Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването муПОХОДНЫЙ СПОРК - Изработен от висококачествена неръждаема стомана, има блясък, здравина и издръжливост. Метални съдове за хранене.ЛЪЖИЧКА ЗА ХРАНЕНЕ на БЕБЕТА - лесно да носят със себе си, я не лесно да се нарани или да се носят.ПРИБОРИ ЛЪЖИЧКА за ДЕЦА - Този продукт е идеално съчетава в себе си дизайн, лъжици и вилици, за да направите вашето ежедневно използване е по-удобно.ЛЪЖИЧКА ЗА ХРАНЕНЕ на ДЕЦА - Класически дизайн, подходящ за кухненски уреди от всякакъв стил.В комплекта са включени 3 x вилочных лъжици Характеристики -От неръждаема стомана им е лесно да се прекъсне, те не се деформират и може да се използва като вилици за салата. -Материал : Преносими детски прибори за хранене от неръждаема стомана. - Лесно да го носите със себе си, и му е трудно да нарани или да се постави на детска лъжичка за хранене. - Чудесен материал, не е лесно ръждясва, лесен за използване и почистване на мини-спорков. -Цвят : Сребро Вилица лъжица от неръждаема стомана. - Вашето дете може да го използвате за приготвяне на десерти на семейни сборищах, партита по повод рождения ден и послеобеденном чаено парти детска лъжичка. -Размер : Около 12,00 X3,00 X0,20 см / 4,72 X1,18 X0,08 инча детска посуда. - Повърхността е гладка, а почистване много удобна и бърза Детска вилица лъжица от неръждаема стомана.Информация за стоки В трапезарията контейнер за къмпинг използваните материали, така че можете да го използвате известно време.съвременните комплекти прибори за хранене, въпреки простотата на дизайна, са много практични, когато .прибори за подаване на салати, Ако търсите купа с лъжица и с вилица, аз мога да ви кажа, че нашите продукти ще бъде най-добрия избор.

Подробности

Подобни продукти в категория