• Новинка
Детска Однотонная бейзболна шапка, Мека Детска Солнцезащитная Шапка, Шапка От Слънцето, Шапки, Поема за Малки Момичета И Момчета, Бейзболни Корнизи, Несгораемая Ша?

Детска Однотонная бейзболна шапка, Мека Детска Солнцезащитная Шапка, Шапка От Слънцето, Шапки, Поема за Малки Момичета И Момчета,

BGN 1.00
Налично
Налично

100% Памучен смесЕлегантен дизайн, могат да бъдат поставени в чанта, Когато е необходимо, по всяко време. 1 Х Детска шапчица.Всички размери се измерват ръчно, са възможни отклонения от 1-2 виж На Сезона на Пролетта, Лятото, есента.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, като на снимките.Детска однотонная бейзболна шапка, мека детска шапка от слънце, шапка от слънцето, шапки-те за малки момичета, необходимо за момчета, бейзболна шапка с корниз, несъемная шапка за деца, високо качество, си специален дизайн ще даде на бебето неповторима гледка. Всички размери се измерват ръчно, са възможни отклонения от 1-2 виж, Това е хубав подарък за вашите деца Материал : смес от памук/полиестер Количество : 1 бр. дизайн, е много популярен. Показан на изображението не отговаря на действителните размери на продукта, тя може да бъде повече от действителното, така че прочетете внимателно описанието, размери и количество, за да се избегне разочарование!Размер : размер, обиколката на шапката : 50 см/19,69", височина : 8 см/3.1"от Сезон пролет, лято, есен Елегантен дизайн, могат да бъдат поставени в чанта, когато е необходимо, по всяко време на Костюм за дете 1-4 лет1 х детска шапка От разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, като на снимките.

Подробности

Подобни продукти в категория