• Новинка
SHOWERORO 1 Комплект от 2 бр. Дървена Кутия За съхранение на Обици Подарък Кутия за Бижута Органайзер за Обеци за Жени Органайзер за Бижута за Жени Дървена Кутия за Украш?

SHOWERORO 1 Комплект от 2 бр. Дървена Кутия За съхранение на Обици Подарък Кутия за Бижута Органайзер за Обеци за Жени Органайзер

BGN 14.60
Налично
Налично

синтетичен материалДЪРВЕНА ковчег ЗА УКРАСА - те са малки, изящни и преносимо, лесно да ги носите със себе си.Кутия ЗА СПОМЕН-КОВЧЕГ за БИЖУТА С ключ Дървена кутия за спомен, Декоративна дървена кутия Винтажное занаят, ръчно изработени Голяма дървена кутия с ключ за подарък кутия за съхранение на бижута и аксесоари за дома.ДЪРВЕНА КОВЧЕГ ЗА БИЖУТА . ?Изработен от дървен материал за използване.НЕЗАКОНЧЕННАЯ подарък кутия-правоъгълен дизайн : кутия има правоъгълен дизайн, който е удобен за съхранение на различни предмети, като бижута, модни бижута, канцеларски материали.ДЪРВЕН САНДЪК КУТИЯ . ?В тези многофункционални опаковка може да се съхранява бижута, подаръци, всякаква всячину и други неща.Осъществяване на Списък 1 х Комплект кутии за съхранение от 2 теми Характеристики - Можете да опаковат подаръци в тези изящни кутии и да ги изпратите на приятели в селски стил. - Ретро-обтегач прави кутии креативни и красиви дървени коробочкой за дрънкулки. - Произведен от висококачествен дървен материал, практични и достатъчно здрав, за да използвате недовършена дървена кутия за бродерия. - Изискани кутии са много удобни за носене организатор бижута за жени. - Кутия за консерви цветове могат да съдържат не само подаръци, декорации и консервирани цветя, но и служи като декорация за дома. -Материал : Дърво Ковчег за дрънкулки.Информация за стоки, Дървени ковчег за бижута Е набор от шкатулок за съхранение. дървени кутии за съкровище са Изработени от висококачествен дървен материал, практични и са достатъчно трайни за използване. малка дървена ковчег Можете да се опаковат подаръци в тези изящни бижута и да ги изпратите на приятели.Антични ковчег за бижута, която не само може да побере подаръци, декорации и запазени цветята, но и да се превърне в украса на дома. реколта дървена ковчег Ретро-обтегач прави кутии за бижута, креативни и красиви.

Подробности

Подобни продукти в категория