• Новинка
mffmffm Китара Кабел 1/4 инча, Кабели за бас-китара с ниско Ниво на шум, Кабел за Усилвател за бас-китара и електрическа китара, с Правоъгълна Китара кабел (черно и Червен?

mffmffm Китара Кабел 1/4 инча, Кабели за бас-китара с ниско Ниво на шум, Кабел за Усилвател за бас-китара и електрическа китара,

BGN 1.33
Налично
Налично

?[Нов ДИЗАЙН] : ЗА разлика от всички други на китара кабели на пазара, китара кабел MFFMFFM допълнени с обвивка от въглеродни влакна, разъемах TRS, което прави инструментален кабел по-красиви и качествени ? [Безшумен, висококачествен] : китара кабел Mffmffm използва оплетку от медна тел с висока плътност + купа фолио + тройно защитен слой от полупроводникови материали, може да е по-добре да намалят нивото на шума и защита на качеството на звука. ?[ОРИГИНАЛНАТА пренос на ЗВУКА] : инструментален китара кабел с диригент 20 AWG е изработен от бескислородной мед (OFC), има добри характеристики за пренос и стабилни резултати. ?[Отлична издръжливост] : яке с плетением от естествени влакна, плетени от ДОМАШНИ любимци, позволява максимално избягване на случайно сгъване, причинено от увреждане на китарен кабели и загуба на сигнала, и играе роля в регламентите и пылезащитности.Откровеното дизайн под прав ъгъл може да защити китара гнезда от ненужни повреди при натоварване, което може значително да увеличи трайността на тънкия китара на въжето. ? [Широка съвместимост] : Кабел за електрическа китара Mffmffm е подходящ за музикални инструменти с интерфейс с диаметър 6,35 мм, идеален за свързване на китари/електрически мандолини / професионално аудио / усилвател / говорител / eq / клавиатура и така нататък. ?[Нов ДИЗАЙН] : ЗА разлика от всички други на китара кабели на пазара, китара кабел MFFMFFM допълнени с обвивка от въглеродни влакна, разъемах TRS, което прави инструментален кабел по-красиви и качествени. ? [Безшумен, висококачествен] : китара кабел Mffmffm използва оплетку от медна тел с висока плътност + купа фолио + тройно защитен слой от полупроводникови материали, може да е по-добре да намалят нивото на шума и защита на качеството на звука. ?[ОРИГИНАЛНАТА пренос на ЗВУКА] : инструментален китара кабел с диригент 20 AWG е изработен от бескислородной мед (OFC), има добри характеристики за пренос и стабилни резултати.

Подробности

Подобни продукти в категория