• Новинка
Блестящи Тюлевые Ролки 6 на 50 Ярда, Лъскава Тюлевая Кърпа, Лента, Тюлевая Окото с пайети, Ролки за Поли-пакета Направи си сам, Украса за Сватба, рожден Ден (Червен)

Блестящи Тюлевые Ролки 6 на 50 Ярда, Лъскава Тюлевая Кърпа, Лента, Тюлевая Окото с пайети, Ролки за Поли-пакета Направи си сам, Украса за

BGN 3.00
Налично
Налично

【6 инча x 50 ярда】-Брилянтен тюл скручивается в един непрекъснат дълго парче тюл дължина 50 метра, ширина около 15 см/6 см, тя може да отговори на вашите нужди в доставките си САМ". Предлага 16 различни цветове, цветни, модерни, отговарящи на всички изисквания в бижута направи си САМ. 【Прилагането на собствените си ръце】- Блестящите тюлевую лента може да е приложите към вашия поделкам, подвескам ръчно изработени, пола-пакет, бантикам със собствените си ръце, бантикам за столове, бантикам за стълби, производство на костюми, зони за столове, шиене.Блестящ текстилен материал ще добави няколко елемента блясък на вашия дизайн. 【Широко приложение】- Отлично украса като опаковане на подаръци, поли-опаковки, украса за масата, сватба, венци, луксозни опаковки, сватбени бантов, украса за коледното парти, занаяти, шевни и други бижута за ръкоделието и т. 【Материал премиум-клас】- Ролка тюлевой плат с лъскави пайети изработен от 100% полиэстеровой материя, която е мека и гладка, приятна за кожата и екологично чиста.Покрита с изобилие от пайети, светъл и атрактивен вид.Достатъчно за приключване на занаятчийското на проекта за декорация на събития. 【Идеален подарък】-Тюлевые роли са най-подходящи за Коледа, партита, фестивали, детски душове, маси, рожден ден и т.Насладете се на прекрасна творчество с приятели и семейства.Моля, първо се свържете с нас, ако срещнете някакви проблеми с брилянтен тюлем ICOSHOW.Характеристики : 1. Сигурно и нетоксичен2.Не е лесно да се прекъсне и да скъсам 3. Могат да бъдат за многократна употреба, цвят, няма выцветает4.Тюлевая лентата има известна степен на гъвкавост, нейната лесно да се формира и нарязани, не изисква шиене или довършителни работи, тя не распускается 5.Блестящ тюл може да създаде елегантна и стилна обстановка, отлична декорация за вашата сватба, абитуриентски, Коледа, Деня на Свети Валентин, Великден, нова година, парти или за ежедневието на забавление.

Подробности

Подобни продукти в категория